Patiesi nepatīkamu mirkli piedzīvojusi kāda sieviete Anglijā. Viņa pusdienām iegādājusies zivju subproduktus un piedzīvojusi baisu pārsteigumu tos atverot.
Lai arī sauli un īstu vasaru esam sagaidījuši tikai tagad, augusts tomēr ir vasaras pēdējais mēnesis, un tas ir kārtīgi jāizbauda. Izbaudīt vasaru var, ne tikai gozējoties saulē pie jūras, bet arī iekļaujot uzturā sezonas dārzeņus, augļus un ogas, tādējādi uzlabojot vispārējo pašsajūtu.
Īpaši karstā laikā jābūt uzmanīgiem ar to, kur atstājam pārtiku. Lai gan varētu šķist, ka vislabāk visu ievietot ledusskapī, tomēr tā nav. Laikraksts "Dailymail" apkopojis praktisku informāciju par to, kur un kā katru produktu vislabāk uzglabāt.
Ir tik daudz dažādu ēdamlietu, kuras ieteicams ēst regulāri, turklāt laiku pa laikam apritē ienāk jauni, agrāk neiepazīti veselīgi produkti vai tiek atklātas jaunas vērtīgas īpašības tiem pašiem vecajiem, labi zināmajiem. Gadās arī tā, ka par ēdienkartes karali kļūst agrāk nepopulārs produkts, kurš, izrādās, efektīvi palīdz mazināt mūsdienu dzīvesveida nevēlamās sekas.
Krievijas valdība apstiprinājusi ievest aizliegto pārtikas produktu iznīcināšanas kārtību - "jebkādā likumdošanā paredzētajā veidā" - un tos iznīcinās visā valsts teritorijā.
Čatnijs no ērkšķogām sanāk gana pikants, to var izmantot pie visiem gaļas ēdieniem, pie mīkstajiem sieriem ar balto vai zilo pelējumu, siera kūkām vai uz svaigas maizes.
Ja svara zaudēšana sagādā grūtības pat ievērojot relatīvi pareizu ēšanas un vingrinājumu režīmu, tad, iespējams, iemesls meklējams hormonālos traucējumos.
Kamēr liela daļa ļaužu ļaujas neveselīga uztura pārmērībām un visā pasaulē veselības politikas bīdītāji nezina, kā vest viņus pie prāta, arvien noteiktāk iezīmējas arī otra galējība – apsēstība ar pareizu uzturu. Latvijā tā vēl nav bieža problēma, tomēr tendences jau iezīmējas.