RECEPTE: Singapūras nūdeles

© Fēlikss Sitņikovs, speciāli Mājai

Piedāvā Liepājas kafejnīca Darbnīca un šefpavārs Renārs Ķergalvis

Sastāvdaļas:

• 30 g Āzijas kāposta pak choi

• 50 g sarkanās paprikas

• 5 g ķiploka

• 5 g svaiga ingvera

• ola

• 10 g baltā sīpola

• 300 g vārītas vistas filejas

• 150 g olu nūdeļu

• 15 g karija pulvera

• 20 ml sojas mērces.

Pagatavošana: sagatavo olu nūdeles – 10 minūtes uzbriedina karstā ūdenī. Tad sagatavo pārējās sastāvdaļas – sarīvē ķiploku, ingveru, kubiņos sagriež papriku, sagriež ceturto daļu Āzijas kāposta, sagriež šķēlēs ceturto daļu sīpola. Atsevišķā traukā sakuļ olu. Uzkarsētā pannā ātri apcep olu, pannā pievieno rīvētu ingveru, ķiploku un sīpolu, visu apcep. Pievieno karija pulveri. Garšvielu masai uz pannas pievieno papriku, Āzijas kāpostu, vistas fileju, uzbriedinātās olu nūdeles, pārlej ar sojas mērci un, ātri maisot, visu sautē. Kārto uz šķīvja.



Izklaide

Latvijas vadošā investīciju banka Signet Bank kopā ar grupu Prāta Vētra jūnijā uzsāka īpašu un emocionālu sabiedrības iesaistes kampaņu “Izstāsti savu stāstu par Prāta Vētru”. Tajā ikviens aicināts dalīties savā personīgajā atmiņā, kurā Prāta Vētras mūzika bijusi līdzās kā iedvesma vai pavadošais spēks. Līdz šim saņemti jau ap 190 stāstu, un katrs piektais no tiem ir saistīts ar mīlestību – attiecību sākumu, bildinājumiem vai kāzām.