3 pārsteidzoši veidi, kā izmantot izlietotos tējas maisiņus

© healthyfoodteam.com

Izrādās, tējas maisiņus var izmantot arī pēc tam, kad tie savu padarījuši un palīdzējuši pagatavot gardo, karsto dzērienu. Šeit apkopoti pieci iemesli, kādēļ tējas maisiņus nevajadzētu mest ārā.

Izmanto tējas maisiņus, kā mēslojumu. Tējas lapas satur daudz dažādu vitamīnu un noderīgu vielu, tādēļ ievieto izlietotos tējas maisiņus lejkannā un aplej savus istabas augus ar vieglu tējas ūdeni.
 

Tiec vaļā no sarkanajām acīm. Izmantotos tējas maisiņus ievieto vēsā ūdenī. Atstāj tos „sasūkties” uz aptuveni 2 minūtēm. Tad uzliec tos uz acīm un ļauj „kompresei” iedarboties vismaz 10 minūtes. Acis jutīsies atpūtušās, kā arī mazināsies pietūkums.
 

Apģērba atsvaidzinātājs. Izkaltē tējas maisiņus un iekarini tos skapī vai ievieto tos apavos. Tie tavām drēbēm un kurpēm piedos svaigu, patīkamu smaržu.
 

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Veselība

Slimību un profilakses kontroles centram (SPKC) epidemioloģiskajā izmeklēšanā apzinot 45 personas, nav izdevies noskaidrot nesen konstatētā difterijas uzliesmojuma infekcijas avotu, liecina Veselības ministrijas sagatavotā paskaidrojuma vēstule Saeimas prezidijam.

Svarīgākais