Elīna Maligina: Ļoti sāpīga atjēgšanās

© F64

Žurnāla "SANTA" oktobra numurā var lasīt atklātu interviju ar multimākslinieci Elīnu Maliginu.

Žurnāliste intervijas laikā jautā par Valērija Maligina nāvi, kā arī dzīvi pēc tās, uz ko māksliniece atbild, ka ir grūti vēl par to runāt:

Ļoti sāpīga atjēgšanās. Bet no katras sāpes es varu trenēt savu pieredzi, izdarīt secinājumus. Tikai man nepatīk turēt ļaunu prātu. Neesmu veikusi nevienu naidīgu kustību, tikai rīkojos godīgi. Par citiem neatbildu, lai katrs savu domu un ļaunumu izmanto, kā vēlas. Te arī mana atbilde beidzas. Manī ļaunuma nav, gribu, lai visiem ir labi, lai cilvēki būtu mierīgi un priecīgi.

Tāpat Maligina "SANTAS" intervijas gaitā vēsta, kāda viņa patiesībā ir:

Esmu viena no pūkainākajām radībām - telpā, kurā varu atļauties tāda būt. Bet kad pūku nosvilina, tā ataug tikai brīžos, kad neviens neredz.

Slavenības

Bijušais militārists Dāvids Krūmiņš ar influenceri Yanu Bruk iepazinās pašmāju šova “Mīla kemperī” otrajā sezonā. Abu starpā teju uzreiz šķīlās pamatīgas dzirksteles, kas rezultējās ar kāzām Lasvegasā. Lai arī nu abi vairs nav kopā, Dāvids raidījumā "Slavenības. Bez filtra" visbeidzot atklāj, cik patiesībā izmaksāja šis saderināšanās gredzens.

Svarīgākais