Uģis Kuģis: "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Raidījumā "Burku studijā" krišnaītu pāris un šova “Ģimene burkā” dalībnieki Uģis Kuģis un viņa sieva Linda sprieda par to, kā saglabāt romantiku attiecībās, ja ģimenē aug mazi bērni. Uģis ir pārliecināts, ka "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?

Linda stāsta, ka ir ļoti svarīgi, lai sievietei būtu vīrieša atbalsts. Arī Uģis Kuģis tam piekrīt. Smejoties viņš saka, ka arī mammai gribas vienai pasēdēt tualetē. "Es saku, ka tas ir tāds svarīgs moments. Sieviete var ilgi dragāt... Bet ja viņa ir pārdegusi, protams, kaut kas nav kārtībā!

Vīrietim ir pašam jāredz, ka iedegušās sarkanās lampiņas. Paķer to bērnu un pazūdiet uz divām stundām. Kaut vai lielveikalā braukā ar liftu, izdomā, ko ar viņu padarīt. Jo kāda jēga no "pārdegušas" sievietes?" spriež Uģis Kuģis.

Arī Linda piekrīt, ka šis attiecībās patiešām ir ļoti svarīgs moments, lai sievietei tiktu dots šis laiks - palikt vienai.

Sākums

Viena no sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm ir Santa, kurai ir 28 gadi. Viņa atklāj skaudros dzīves apstākļus un stāstu, kuru uzklausot, sažņaudzas sirds. Viņa ir mamma trim bērniem, taču neviens no bērniem nedzīvo kopā ar viņu.

Svarīgākais