"Tas ir skumji". Līdzjutējus pārsteidz Latvijas hokeja izlases aizsarga Čukstes paziņojums

© Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Čukste 27 gadu vecumā licis punktu savai spēlētāja karjerai un turpmāk sevi veltīs trenera arodam, piektdien sociālās tīklošanās vietnē "Instagram" paziņoja sportists.

Čukste šosezon bija bez kluba, bet iepriekšējā sezonā latvietis spēlēja Zviedrijas pēc spēka otrās līgas "HockeyAllsvenskan" komandā Jēvles "Brynas". Aizsargs 49 pamatturnīra spēlēs atzīmējās ar 13 rezultatīvām piespēlēm, bet "play-off" viņam 13 mačos bija vieni gūti vārti un divas piespēles.

2022./2023.gada sezonā sezonā Čukste Tršinecas "Ocelārži" sastāvā kļuva par Čehijas čempionu.

Pirms pievienošanās Čehijas klubam Čukste spēlēja Somijas vienībā Lahti "Pelicans", Rīgas "Dinamo" un "Mogo"/LSPA, bet Ziemeļamerikā spēlēja USHL līgas klubā Čikāgas "Steel", četras sezonas - Kvinipiakas Universitātes vienībā Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), kā arī neilgi ECHL klubā Orlando "Solar Bears" un Amerikas hokeja līgas (AHL) vienībā Sanhosē "Barracuda".

Latvijas izlases sastāvā Čukste piedalījās trīs pasaules čempionātos un 2023.gadā palīdzēja valstsvienībai izcīnīt pirmās medaļas vēsturē, turnīrā Rīgā un Tamperē tiekot pie bronzas godalgām.

Izlasot šo paziņojumu, hokeja fani un līdzjutēji pauž nožēlu:

  • "Tas ir skumji".
  • "Kādēļ? Jebkurā gadījumā paldies viņam par bronzu".
  • "Pārāk ātri, interesanti kāds ir iemesls?"
  • "Visādā ziņa interesants lēmums 27 gadu vecumā"
https://publish.twitter.com/?url=https://twitter.com/UlvisBrozhe/status/1847336097598116199#

Svarīgākais