Rajevskis komentē rupjmaizes projektu

© Ekrānšāviņš

Valdība nolēmusi piešķirt 300 000 eiro rudzu maizes izdalīšanai izglītības iestādēs, lai iepazīstinātu pirmsskolas audzēkņus un pirmās līdz devītās klases skolēnus ar rudzu maizi.

Rudzu maizes programmu izglītības iestādēs īstenos un rudzu maizi audzēkņiem un skolēniem bez maksas dalīs no šā gada 1. septembra līdz 31. decembrim.

Ziņa, ka rupjmaizes projektam tērēs 300 000 eiro, ne pa jokam nokaitināja sabiedrību. Interesantu aspektu šī skandalozā projekta sakarā raidījumā "Preses klubs" aicina izvērtēt politologs, sabiedrisko attiecību aģentūras “Mediju tilts” līdzdibinātājs Filips Rajevskis.

"Paradoksāla situācija - mēs, no vienas puses, reklamēsim rupjmaizi, no otras puses - ar ko tad par nodokļu maksātāju naudu bērnus skolā baro šobrīd, ja mums ir speciāli jāreklamē Latvijā ražota rupjmaize? Daudzi bērni saņem brīvpusdienas... Šis, manuprāt, ir interesantāks jautājums nekā 300 000 eiro par rupjmaizes reklamēšanu. Varbūt tur ir krietni lielāka nauda noslēpta, "izķeņķelēta"? Mums ir krējuma, sviesta, maizes izstrādājumi, kas dievs sazin kur tiek ražoti..."

Svarīgākais