Sergejs Šoigu ar savu paziņojumu šokē krievus

© Depositphotos

Sergejs Šoigu, sniedzot interviju Krievijas medijiem, sadusmoja un pat šokēja krievus ar negaidītu paziņojumu. Komentējot pašreizējo situāciju karā ar Ukrainu, bijušais Krievijas Aizsardzības ministrijas vadītājs, tagadējais Drošības padomes sekretārs, kā raksta ukraiņu medijs "Prozoro", "izkliedza kārtējo murgu porciju, kam ar realitāti maz sakara".

Tostarp Šoigu Ukrainas bruņotos spēkus nosauca par teroristiem operācijas dēļ Kurskas apgabalā, skaidrojot, ka Ukrainas armija it kā gatavojās veikt terora aktu, sagrābjot Kurskas atomelektrostaciju.

Acīmredzot Šoigu aizmirsa, ka tieši viņa valsts jau divarpus gadus metodiski slepkavo Ukrainas civiliedzīvotājus un iznīcina civilo infrastruktūru.

Saistībā ar iepriekš minēto Šoigu "izspļāva", ka starp Krievijas Federāciju un Ukrainu nekādas sarunas nenotiks, kamēr Ukrainas bruņotie spēki neatstās Kurskas apgabalu.

Krievi šo informāciju uztvēra ārkārtīgi skeptiski, dažus tas sadusmoja un pat šokēja. Ziņas komentāros cilvēki vērsa uzmanību uz to, ka pat bijušais Krievijas aizsardzības ministrs neuzskata Ukrainas okupētās teritorijas par krieviskām, jo ​​attiecībā uz Doneckas, Luhanskas, Hersonas un Zaporižjas apgabaliem Maskava neizvirza Kijivai šādas prasības.