Latvijas velosipēdu ražotājs uzņēmums Ērenpreiss Original ar LIAA sniegto atbalstu un vairāki velosportisti no Latvijas piedalās un ar labiem panākumiem atgriezušies no Eiropas lielākās dzīves stila velo nozares izstādes "Berliner Fahrradschau".

Berlīnes Velosipēdu izstāde starp līdzīgām izstādēm gan Eiropā, gan pasaulē sevi ir nostiprinājusi kā mūsdienīgs un neatkarīgs velosipēdu kultūras un dzīves stila ikgadējs lielākais Eiropas notikums.

Izstādē piedalījās ap 240 velo nozares pārstāvji, zīmoli, ražotāji no visas Eiropas un izstādi 2 dienās apmeklēja aptuveni 15 000 apmeklētāju.

"Jau dienu pirms izstādes atvēršanas publikai bija jūtams pilsētvides kultūras strāvojums un enerģija - šeit ir cilvēki, kas mīl aktīvu, mobilu dzīvi un arī estētiski baudāmas, tehnoloģiski interesantas lietas. Izstādē pārstāvējām tēmu "Urban lifestyle" jeb "pilsētvides dzīvesstils", kas apzīmē un sevī ietver gan klasiskus, gan inovatīvi modernus velosipēdus, gan dizaina risinājumus, gan velo aksesuāru klāstu," stāsta Toms Ērenpreiss, uzņēmuma Ērenpreiss Original valdes priekšsēdētājs.

Ērenpreiss stends jau izstādes pirmajā dienā piesaistīja publikas uzmanību ar saviem velosipēdiem. Publika atzinīgi novērtēja velosipēdu izkopto dizainu, izpildījuma kvalitāti un Ērenpreiss velosipēdu stāstu.

"Izstādes laikā satikām jau esošos partnerus no visas Eiropas, gan dibinājām jaunus kontaktus gan ar individuālajiem interesentiem, gan biznesa pārstāvjiem," atzīst Toms Ērenpreiss.

Izstādē un ap to notiekošajos pasākumos - "Fixed days 2014" piedalījās arī vairāki pārstāvji no Latvijas. Velo minitreka sacensībās pirmās vietas pārliecinoši izcīnīja Latvijas pārstāvji no velo braucēju apvienībām "SBS", "Tru Fix Kru" un "She Fix".

Ērenpreiss velosipēdu darbnīca piedalījās "Berliner Fahrradschau" izstādē ar Latvijas Investīciju Attīstības aģentūras sniegto atbalstu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv