Mūžs pagarinās par 30 gadiem, ja neēdīsiet šo produktu

© Foto: pixabay.com

Atteikšanās no pievienotā cukura pēc 40 gadiem palīdz palielināt dzīves ilgumu, jo samazinās risks saslimt ar diabētu, aptaukošanos, onkoloģiju un citām mūsdienās bieži diagnosticētām slimībām. Par to runājis medicīnas zinātņu doktors, onkologs Marks Gadzians, vēsta Tengri Life.

"Ja cilvēks pēc 40 gadiem atsakās no mākslīgajiem saldumiem (augļus un medu var ēst ar mēru), tad viņš dzīvos 20-30 gadus ilgāk," sacīja ārsts, norādot, ka patērētā cukura daudzums ietekmē mūsu smadzenes un ķermenim kopumā tas nav vajadzīgs.

Ārsts uzsvēra, ka viņš neaicina atteikties no ogļhidrātiem, bet runā par atteikšanos no pievienotā cukura. Viņš norādīja, ka cukuru pilnībā izskaust nav iespējams, jo tas ir sastopams gandrīz visur - ir vērts rūpīgāk palasīt, piemēram, vienu un to pašu produktu etiķetes.

Foto: pixabay.com

Instrukcijās, kas palīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem bez stingrām diētām un kaitējuma veselībai, starp pamatnoteikumiem ir ēst trīs reizes dienā bez uzkodām, gulēt vismaz septiņas stundas, izvairīties no cukura (cukurotiem dzērieniem) un pēcpusdienā ierobežot augļus, jogurtus un piena produktus.

Foto: pixabay.com

Runājot par fiziskajām aktivitātēm, pēc ārsta domām, jācenšas noiet 10 tūkstošus un vairāk soļu dienā, jāveic trīs līdz četri spēka treniņi nedēļā (līdz 45-50 minūtēm).

Iemesli, kāpēc pārmērīga cukura lietošana ir kaitīga, lasiet šeit.

Svarīgākais