TOP 10 notikumi kultūrā no 20. līdz 26. jūlijam

9.lapa

Retro balle ar “Mirage Orchestra” un Laimi Rācenāju

Foto: publicitātes

Piektdien, 26. jūlijā, plkst. 18.00 Jūrkalnē, Ugunspļavā notiks “Retro balle” ar “Mirage Orchestra” un solistu Laimi Rācenāju (attēlā).

Projekts ir inovācija Kurzemē - izveidota unikāla dabas koncertzāle ar plašu izmantošanas spektru - koncertiem, ballēm, pasākumiem.

Unikalitāte ir materiālā - koncertzāles sienas būvētas no siena ruļļiem.

Līdzīgu praksi Kurzemē neviens nav izmantojis - siena ruļļu aplī, kur pasākuma dalībniekus un māksliniekus no skarbajiem jūras vējiem sargās blīva siena ruļļu siena, izvietota skatuve, sēdvietas apmeklētājiem, nodrošināts apgaismojums, apskaņošana, utt.

“Retro ballē” muzicēs mūziķu grupa Laura Amantova vadībā “Le Petit Paris” un solists Laimis Rācenājs (attēlā), bet pasākuma noslēgumā spēlēs DJ Artūrs.

Atrašanās dabas koncertzālē pati par sevi ir unikāla pieredze un baudīt izcilu mūziķu priekšnesumus, kā arī pašiem izdejoties ballē - tas būs īsts piedzīvojums un jauks pasākums, lai senioriem atgādinātu, ka viņi ir aktīva kopienas sabiedrības daļa. Dabas koncertzālē Jūrkalnē ņemtas vērā senioru vajadzības un iespējas, piemēram, nodrošinot ērtus sēdekļus, labu piekļuvi un atbalstošu vidi cilvēkiem ar dažādām fiziskām vai garīgām iespējām. Ir izveidota iekļaujoša un atvērta atmosfēra, kurā seniori jūtas cienīti, gaidīti un novērtēti.

Iespējama nokļūšana ar speciāli norīkotiem autobusiem:

- Ventspils - Užava - Jūrkalne;

- no Liepājas - caur Pāvilostu - Jūrkalne,

- no Kuldīgas līdz gala punktam un atpakaļ.

Sīkāka informācija: Ieva 29274929.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais