TOP 10 notikumi kultūrā no 20. līdz 26. jūlijam

10.lapa

Pasaules diskotēku zvaigzne Sandra Daugavpilī

Foto: publicitātes

Piektdien, 26. jūlijā, Daugavpilī, “Lokomotīves” stadionā tiek dibināta jauna muzikāla tradīcija - festivāls “Daugavpils vasara dejā”. Uz to tiek aicinātas zvaigznes, un tie kļūst par svētkiem Baltijas mērogā.

Festivāla īpatnība ir tā, ka visas dienas garumā festivāla viesi tiks iepriecināti ar Latgales un Latvijas populārāko grupu priekšnesumiem, fanu zonā būs unikāla virtuve un dzērieni no visa Latgales reģiona. Organizatori plāno vēl daudz citu pārsteigumu, par kuriem tiks ziņots atsevišķi.

Bet galvenā 26. jūlija sensācija būs leģendārā Tomasa Andersa uzstāšanās un Eiropas diskotēku superzvaigznes Sandra (attēlā) koncerts, kurā zvaigznes uzstāsies ar saviem slavenākajiem hitiem, kas ir iekarojuši miljoniem skatītāju sirdis visā pasaulē.

80.gadu vidū Sandrai ar saviem hitiem izdevās "uzspridzināt" visus pasaules topus. Šķiet, ka nebija pasaulē nevienas diskotēkas, kurā nedzirdētu šīs dziedātājas izpildītās dziesmas.

2000.gados, kad modē atgriezās 80. gadu hiti, Sandra piedzīvoja jaunu globāla mēroga popularitātes uzplaukumu. Viņai patika doties turnejās. Sandra arī pašlaik turpina izdot jaunus muzikālus ierakstus un ceļot pa pasauli ar koncerttūrēm.

Viņai ir unikāla balss, izpildījuma maniere, melodija un enerģija, kas joprojām piesaista viņas koncertiem desmitiem tūkstošus fanu.

Dzīvesstils

“Barojošs uzturs ir veselīga dzīvesveida pamats. Papildus svara zaudēšanai un uzturēšanai, sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs sievietes un vīrieša vispārējai veselībai. Laba pārtika nodrošina vitamīnus, minerālvielas un uzturvielas, kas ir svarīgas augšanai, labklājībai un attīstībai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais