TOP 10 notikumi kultūrā no 20. līdz 26. jūlijam

8.lapa

Neaizmirstamas melodijas “Ceplī”

Foto: publicitātes

Ceturtdien, 25. jūlijā, plkst. 20.00 Bauskas novada Ceplī, Igo mūzikas un mākslas centrā “Ceplis” muzicēs dziesminieks Kārlis Kazāks (attēlā).

Dziesminieks Kārlis Kazāks ar lielu prieku atgriežas Ceplī - vietā, kur Lielupes krastā rodas jauna dzīvība.

Ar savām dziesmām un stāstiem, kas izved klausītājus ceļojumā pa visu Latviju, paviesojoties plaukstošās un izgaistošās vietās, Kārlis radīs neaizmirstamu vasaras vakaru.

Koncertā būs iespēja dzirdēt gan populārākos hitus, gan jaunākos skaņdarbus, gan arī īpašus muzikālos pārsteigumus no "Cepļa" saimnieka un namatēva dziedātāja Igo.

Kārlis Kazāks ir mūziķis, kurš ar savām melodiskajām un emocionāli piesātinātajām dziesmām iemantojis plašu klausītāju loku. Viņa mūzika stāsta par Latvijas skaistumu, cilvēkiem un dzīves notikumiem, aizskarot ikviena klausītāja sirdi. Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot patiesu sirsnību un neaizmirstamas melodijas šajā īpašajā "Cepļa" ceturtdienā!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

«Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka bērni ir lielākā ģimenes svētība. Sievietei bērnu dēļ nekas nav jāupurē. Katram ir savi apstākļi un dažreiz savus plānus uz kādu laiku ir jānoliek malā, bet, ja ģimene var un spēj būt atbalsts brīžos, kad tas ir vajadzīgs, tā ir laimes un piepildījuma sajūta,» saka operdziedātāja un divu dēlu – Ričarda (3) un Deivida (6 mēneši) – mamma Marlēna Keine.

Svarīgākais