TEĀTRA AFIŠA oktobrim

15.lapa

PIRMIZRĀDE

Oriģinālizrāde bērniem

Publicitātes foto

Sestdien, 28. oktobrī, K. K. fon Stricka villā pirmizrādi piedzīvos jautra un koša oriģinālizrāde bērniem un ģimenēm “Princese un brokeris”.

“Princese un brokeris” būs izrāde bērniem un ģimenēm, kuras stāsts tapis, iedvesmojoties no K. K. fon Stricka villas vēstures un ikdienas.

Izrāde stāsta par kādu centīgu nekustamo īpašumu brokeri, kurš izmisīgi cenšas pārdot vecu pili, ko izrādās apsēduši spoki.

Cenšoties noskaidrot patiesību, viņš atklāj, ka pilī dzīvo skaista, bet nepaklausīga princese, kuru sen atpakaļ nobūris kāds kašķīgs burvis.

Izrāde paredzēta kā dažādu teātra žanru apvienojums - līdzās aktieriem tajā darbosies lelles, kā arī paredzēti vairāki muzikāli un dejas priekšnesumi. Izrādē paredzēts iesaistīt arī skatītājus.

Luga tapusi K. K. fon Stricka villas kolektīva un režisora Toma Treiņa sadarbības rezultātā, kurš pierādījis sevi kā viens no talantīgākajiem un daudzpusīgākajiem jaunās paaudzes teātra režisoriem. Izrādei kostīmus veido māksliniece Marta Treine, scenogrāfiju - Kristaps Kramiņš.

Lomās: Anna Nele Āboliņa, Pēteris Galviņš un Mārtiņš Gailis.

Lugas autors ir fon Stricka villas vadītājs Mārtiņš Mielavs, producente - Aldona Jakšta, izrādes afišas zīmējuma autore - Anna Mielava.

Izrāde paredzēta bērniem no 5 gadu vecuma.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.