TOP10 notikumi kultūrā no 2. līdz 8. jūnijam

9.lapa

Dižgaru satikšanās mūzikā

Publicitātes foto

Pēc trīs gadu pārtraukuma grupa “DAGAMBA” nāk klajā ar jaunu koncertprogrammu “Bach Against the Machine” un sestdien, 3. jūnijā, aicina uz grandiozu lielkoncertu Mežaparka Lielajā estrādē.

Jaunajā koncertprogrammā tikai DAGMBA mūziķiem raksturīgajā manierē sakausēta akadēmiskās mūzikas tēva, izcilā komponista Johana Sebastiana Baha mūzika un vienas no ietekmīgākajām rokgrupām pasaulē - “Rage Against The Machine” daiļrade.

“Ideja par “Bach Against the Machine” radās pēc veiksmīgās “LudwigVanRammstein” koncerttūres, un pasaules notikumu kontekstā sajutām, ka šis ir īstais brīdis, kad ideju realizēt. Dažādo gadsimtu dižo mākslinieku mūzika prasa lielu vērienu gan skaniski, gan vizuāli, tāpēc būsim priecīgi šo dižgaru muzikālo satikšanos aizvest pie skatītājiem tieši Mežaparka Lielajā estrādē, kas ir arī mūsu brīvības un tautas kopības simbols”, stāsta grupas dibinātājs Valters Pūce.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?

Svarīgākais