Kā atpazīt jebkuru zodiaka zīmi, pat ja cilvēks to slēpj

© Foto: Pexels.com

Kā viegli noteikt, kas ir jūsu sarunu biedrs? Reizēm ļoti gribas noskaidrot, kas ir sarunu biedrs pēc zodiaka zīmes, taču viņš to nesaka.

Kā ātri noteikt cilvēka zodiaka zīmi, pat ja jūs nevarat uzzināt viņa dzimšanas datumu un pat tad, ja viņš izmet savu pasi jūsu acu priekšā. Humors un mazliet ironijas lieti noderēs.

Auns

Foto: pixabay.com

Auns ir meistars projektu vadībā un pienākumu sadalē. Viņš var ātri pārliecināt darīt jebko: uztaisīt kaķenes kostīmu ballītei vai rezervēt ekskursiju uz Aļasku. Nav jēgas ar viņu strīdēties, jo viņam vienmēr ir pārliecinoši iemesli. Arī viņam vienmēr līdzi ir kaut kas garšīgs - cepumi ar piena šokolādi vai konfektes. Jūs šajā cīņā neuzvarēsit, tas ir skaidrs.

Vērsis

Foto: pixabay.com

Vērša lielākās bailes ir iestrēgt tuksnešainā salā bez bidē, piecām rezerves kleitām un ēdiena. Viņi ļoti augstu vērtē komfortu. Vērša meitenes somiņa ir kā maza mājiņa, kur ir viss nepieciešamais: no matu taisnotāja līdz traukiem ar paštaisītu plovu. Viņas automašīnas bagāžniekā ir paslēpts pat izvelkamais dīvāns un rezerves draugs.

Dvīņi

Ja tu klausies kādu ar pavērtu muti, jo esi ieinteresēts un vēlies paust savu vārdu, tad tas, iespējams, ir Dvīnis. Ja vakar ar kādu bijāt atvaļinājumā Parīzē, bet šodien pamodāties teltī Aļaskā, kur grasāties rezervēt ekskursiju Aunam, tad tie bija Dvīņi.

Vēzis

Foto: Pexels.com

Vēži parasti ir pirmie grupā, kas izveido ģimeni un dzemdē bērnus, jo viņiem nav nekā svarīgāka par mājas komfortu. Viņi vienmēr jautā, vai jums klājas labi. Pat ja ievērojat stingru diētu, viņi pabaros, uzklausīs un piedāvās palikt pa nakti. Un no rīta viņi pārbaudīs, vai neaizgājāt bez cepures.

Lauva

Foto: pixabay.com

Lepnas Lauvas nekad neiet ārā saburzītā T-kreklā un iešlūcenēs. Galu galā, kas zina, varbūt šodien, kad viņi dosies pēc maizes, viņi satiks savu dvēseles radinieku? Un Lauvām vienmēr ir jābūt uzmanības centrā un jāzina, ka viņas ir labākās.

Jaunava

Foto: Pexels.com

Jaunavas dzīve ir saplānota daudziem gadiem iepriekš. Viņi zina, kurā restorānā svinēs kāzas, kādus ziedus iestādīs savā vasarnīcā un kur ceļos pēc pieciem gadiem. Stresa situācijās Jaunavas paliek mierīgas kā klints. Nekas nevar viņus izsist no līdzsvara, pat pandēmija.

Svari

Svariem ir ļoti attīstīta skaistuma izjūta, tāpēc viņi bieži vērtē cilvēkus pēc izskata. Paši Svari vienmēr izskatās nevainojami, turklāt viņiem ir neticamas komunikācijas prasmes un viņi pat var atrast kopīgu valodu ar kaķi. Viņi ir jebkura uzņēmuma dvēsele.

Skorpions

Foto: pixabay.com

Skorpioni ir flirta meistari. Viņas var savaldzināt savu sarunu biedru dažu sekunžu laikā un nopelnīt bagātību no sievišķās un vīrišķās enerģijas atraisīšanas treniņiem. Tas ir saistīts ar viņu dabisko magnētismu un iedzimto drosmi. Kāpēc ne, ja jā?

Strēlnieks

Strēlnieki ir cilvēki, kuri jebkurā situācijā vienmēr saskata pozitīvo pusi. Ja lidojums kavējas, viņi neuztraucas. Ja viedtālrunis saplīst, viņi vienkārši iegādājas jaunu. Strēlnieki viegli atrod kopīgu valodu ar cilvēkiem un ir gatavi jebkuram piedzīvojumam. Viņi neuzdod tādus jautājumus, piemēram "Vai tas ir likumīgi?"

Mežāzis

Foto: Pexels.com

Mežāži ir strādīgākās zodiaka zīmes. Viņi strādā kā bites: no rītausmas līdz nākamā gada februāra pirmajai sestdienai. Ir gandrīz neiespējami sarunāt tikšanos ar Mežāzi, jo ne visas atskaites ir uzrakstītas un nauda nopelnīta. Mežāži aizpilda robus savā personīgajā dzīvē ar profesionāliem sasniegumiem, ar kuriem viņi lepojas.

Ūdensvīrs

Foto: pixabay.com

Ūdensvīri pēc būtības ir nemiernieki. Viņi ir radoši jebkuru problēmu risināšanā un dažreiz pārkāpj noteikumus. Ūdensvīri bieži maina savu garderobi un vaļaspriekus, un pastāvīgi meklē sevi. Šodien viņi var gleznot pielāgotas gleznas, un rīt viņi var izveidot pankroka grupu. Parīt viņi pēkšņi var apprecēties ar pirmo satikto cilvēku un lielīties ar šo rīcību.

Zivis

Sapņainās Zivis skatās uz pasauli ar plaši atvērtām acīm, kuras atspoguļojas: “Es esmu dievišķais Nekas”. Viņi tic brīnumiem un gaida patiesu mīlestību. Sava naivuma dēļ viņi bieži nonāk nepatikšanās. Zivis labi orientējas ūdenī, bet uz sauszemes tās var apmaldīties trīs priedēs. Lielveikalos jauc izejas, un somā var salauzt roku...

Lasi arī: Zodiaka zīmes, ar kurām esat seksuāli saderīgākie

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais