Zodiaka zīmes, ar kurām esat seksuāli saderīgākie

© Foto: pixabay.com

Pat ja izklaidei lasāt savu horoskopu, joprojām varat pievērst uzmanību zodiaka seksuālās saderības koncepcijai. Lai gan var šķist muļķīgi, ka zvaigznes un planētas var noteikt, cik labi jūs saprotaties ar kādu guļamistabā, zīmju seksuālā saderība patiesībā ir ļoti reāla lieta.

Galu galā jūsu zodiaka zīme var atklāt rakstura, komunikācijas stila, emociju un pat dzimumtieksmes specifiku - tam visam ir nozīmīga loma sevis un attiecību izpratnē.

Protams, tas, iespējams, nav noteicošais, lai pieņemtu galvenos lēmumus par mīlestību un seksu, pamatojoties tikai uz astroloģiju, taču mīlestības ķīmiju ir grūti izskaidrot — un dažiem cilvēkiem noteikti ir labāka mīlestības saderība ar dažām zīmēm nekā citiem.

Tātad, ja vēlaties atrast savu partneri, nekaitēs ieskatīties astroloģijas dzimšanas kartē. Vismaz ir jautri uzzināt mazliet vairāk par sevi un dažādām zīmēm, un maksimāli varat atklāt, ar kuru zodiaku jums ir vislielākā seksuālā saderība, raksta popsugar.com.

Auns

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Auns, būdams pirmā zodiaka zīme, ir pārliecinošs, agresīvs un izbauda seksuālas iekarošanas aktus. Viņi mēdz būt vajātāji, nevis vajātie. Viņi vēlas tūlītēju gandarījumu, viņiem nepatīk emocionālas spēles, un viņiem patīk, kad cilvēki spēlējas ar matiem vai masē galvas ādu.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Lauva, Svari, Dvīņi, Skorpions

Vērsis

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: vairāk juteklisks nekā seksuāls, Vērsis alkst stimulācijas pat vairāk nekā uzbudinājumu, un seksuālās pieredzes smaržas, skaņas un pieskāriens viņam ir ļoti svarīgi. Ienīst enerģijas izšķērdēšanu, tāpēc viņi mēdz gaidīt, kad sekss viņus atradīs, un jebkurai darbībai, ko viņi iegulda seksuālajā darbībā, ir jāpalielina pieredze.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Mežāzis

Dvīņi

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Dvīņi ir ērti un viegli izturas pret savu seksualitāti, uzdrošinās nodarboties ar seksu maz ticamās vietās un nekautrējas no netīrām runām. Viņi lieliski prot flirtēt un novērtē asprātīgas, seksīgas attiecības ar partneriem. Viņiem patīk izklaidēties ar seksu un eksperimentēt ar jaunām lietām.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Auns, Dvīņi, Strēlnieks, Ūdensvīrs

Vēzis

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Vēža pieeja mīlēšanās jomā ir radoša un jutekliska, taču pirms seksa sākšanas tie ir jābildina. Vēži ir intuitīvi un var viegli sajust, ko vēlas viņu partneris. Viņiem sekss ir mīlošs un iekāres pilns, un viņu mīlestība pret ēdienu bieži izraisa tieksmi pēc orālās stimulācijas.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Vērsis, Lauva, Mežāzis, Zivis

Lauva

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Lauvas ir pazīstamas ar savu konsekvento un spēcīgo dzimumtieksmi, un viņas paļaujas uz savu šarmu un ķīmiju, lai piesaistītu partnerus. Viņiem ir prieks būt blakus — un prieka cienītājiem. Kā mīļotie viņi ir kaislīgi un uzmanīgi, taču viņiem nepieciešama bieža attiecību apstiprināšana. Lauva izbauda pavedināšanu un priekšspēli, un viņu mugura ir viena no spēcīgākajām erogēnajām zonām.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Skorpions, Auns, Strēlnieks, Lauva

Jaunava

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: nedomājiet, ka Jaunava ir šķīsta — patiesībā šī enerģētiskā zīme var būt ļoti seksuāla un jutekliska. Viņi izbauda jebkāda veida pieskārienus priekšspēles laikā; vingrošana vai masāžas var uzlabot viņu uzbudinājumu. Viņiem nav nepieciešams daudz zvanu un svilpienu, taču viņiem patīk rūpīga, godīga mīlēšanās pieredze, ko viņi var izbaudīt.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Vērsis, Svari, Zivis, Mežāzis

Svari

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Svari bieži tiek uzskatīti par visizsmalcinātākajiem no zodiaka zīmēm, ar izcilu garšu un smalku jūtīgumu. Nav pārsteidzoši, ka sekss Svariem ietver garīgu stimulāciju un verbālu priekšspēli — labs partneris izcels viņu aizraušanos ar flirtu. Viņiem patīk divdomīgi elementi, piemēram, apakšveļa un lieliska mūzika.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Auns, Dvīņi, Lauva, Strēlnieks

Skorpions

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Skorpioniem ir kaislīgu, iekāres pilnu un ļoti seksuālu cilvēku reputācija. Viņu seksuālajā dzīvē ir nepieciešama liela drāma un aizrautība, un viņi bieži ļaujas scenārijiem, kas saistīti ar varu un kontroli, piemēram, BDSM spēlēšanu. Apvienojot spēcīgas dzimumtieksmes un spēcīgu emociju spēku, viņi bieži cīnās ar savām vēlmēm.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Vērsis, Lauva, Skorpions, Zivis

Strēlnieks

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: pazīstami kā klejotāji un meklētāji, Strēlnieki guļamistabā ir burvīgi, sirsnīgi un uzmanīgi. Tomēr viņiem ir tendence garlaicība un viņi alkst pēc spontanitātes savā seksuālajā dzīvē. Viņi ir neticami flirtējoši un pat izlaidīgi, kad ir neprecēti; kad viņi ir precēti, visticamāk, būs azartiski un vēlēsies izmēģināt jaunas lietas.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Lauva, Auns, Dvīņi, Ūdensvīrs

Mežāzis

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: tāpat kā Skorpions, arī Mežāzis ir viena no seksuālākajām, jutekliskākajām zīmēm. Nav nepieciešams nekas pārāk sarežģīts, lai pamodinātu Mežāža spēcīgo libido, lai gan viņu kājas un ceļgali bieži ir visjutīgākie. Viņiem nepatīk plaukstdatori, taču viņiem ļoti patīk, ja viņus pavedina, viņi lepojas ar savu seksuālo izturību.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Vēzis, Vērsis, Mežāzis, Jaunava

Ūdensvīrs

Foto: pixabay.com

Seksuālais stils: Ūdensvīri parasti tiek uzskatīti par intelektuāliem un ideālistiskiem. Viņiem patīk būt pavedinātiem, taču viņiem nepatīk pilnībā atteikties no varas. Lai gan viņi neizskatās kā atklāti seksīgi, viņi ir entuziasma un izdomas bagāti, kad runa ir par seksu, ja vien viņu mīļotais satiekas ar viņiem garīgā līmenī.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Dvīņi, Ūdensvīrs, Strēlnieks, Jaunava

Zivis

Foto: pixabay.com

Seksa raksturs: Zivīm, kas labi saprotas ar visu veidu cilvēkiem, nav problēmu piesaistīt cienītājus. Gultā viņi ir romantiski, jutekliski un rotaļīgi, un viņu dvēseliskā puse novērtē iztēles paņēmienus. Viņi vairāk koncentrējas uz to, lai iepriecinātu savu partneri, nevis uz paša prieku — ja vien viņu partneris aizdedzina viņu iztēli.

Seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Svari

Lasi arī: Mīlas horoskops 2024. gada augustam

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais