Kā 2024. gada Lauvas sezona ietekmēs katru zodiaka zīmi

© Foto: depositphotos.com

Lūk, ko jūs varat sagaidīt no Lauvas sezonas atbilstoši savai saules zīmei. Saule iegāja Lauvā 22. jūlijā un atstās to 22. augustā, ieejot Jaunavā. Lauvas sezona neapšaubāmi būs nekārtīga.

Par laimi, Jaunavas sezona var palīdzēt mums visiem atgriezties uz pareizā ceļa.

Auns

Foto: pixabay.com

Kas aizdedzina tavu uguni, Auns? Jūsu dzīvesprieks pastiprināsies, saulei Lauvas zīmē uzliesmojot. Vasara ir saistīta ar jautrību. Lauvas sezona ir lieliska iespēja noteikt prioritāti visam, kas sagādā prieku. Rūpīgi apsveriet, ko vēlaties uzaicināt savos pasākumos. Nekoncentrējieties ar savu enerģiju un uz vājiem draugiem, kuri nav spontāni un uzbudināmi. Vasara ir īsa, tāpēc izvēlieties, ar ko pavadīt laiku.

Var negaidīti parādīties pēdējā brīža problēmas. Jums nebūs jautri, ja jūsu īgnums pārņems vislabāko. Bet, ja esat elastīgs un atvērts, viss var notikt. Iespējams, pat augusta vidū būs iespēja atgriezties pie saviem vecajiem hobijiem un izklaidēm. Tomēr, tuvojoties Lauvas sezonas beigām, iespējams, vēlēsities izvairīties no attiecību atjaunošanas ar bijušo.

Vērsis

Šovasar tev nebūs tālu jādodas, lai izklaidētos. Jūsu pagalmā būs tik daudz darāmā, jo saule Lauvā aizdedzinās uguni jūsu ceturtajā mājas un ģimenes mājā.

Vasara varētu būt vienīgā reize, kad jākoncentrējas uz savu personīgo dzīvi. Lai gan Lauvas enerģija ir vērsta uz uzmanību, jūs, iespējams, neuztraucieties par to, kā citi jūs uztver.

Jūs varētu būt vairāk noraizējies par to, kā telpa, tuvinieki un personīgie mērķi pārstāv. Koncentrējiet savu enerģiju.Jūsu mīļie ir šeit, lai augusta vidū jūs atbalstītu.

Dvīņi

Foto: pixabay.com

Ja jūs varat to izšķīdināt, varat to paņemt. Kurš var tev sekot līdzi? Lauvas sezona var būt daudz vairāk nekā tukša pļāpāšana, tāpēc netērējiet laiku sarunām ar ķieģeļu sienu. Atrodiet intelektuāļus, kuri var sadarboties ar jums. Ieskaujiet sevi ar sarunu biedriem, kuri ir asprātīgi, netradicionāli un saistoši.

Vēzis

Tu esi karalisks, tāpēc rīkojies tā. Nekad nešaubieties, kas jūs esat, jo īpaši tāpēc, ka saule Lauvā sasilda pašvērtības un vērtības māju. Jums ir tik daudz ko piedāvāt; tu esi talantīgs, inteliģents un augstsirdīgs.

Tomēr ir jātic, ka esat neticami cienīgs visā, ko darāt. Lauvas sezonas sākums būs emocionāli intensīvs. Jums būs jāsastopas ar saviem iekšējiem dēmoniem, piemēram, nedrošību un šaubām par sevi.

Tas nebūs viegli, taču tas varētu palīdzēt justies pārliecinātākam visā atlikušajā Lauvas sezonas daļā.

Lauva

Foto: pixabay.com

Neviens nekļūs spožāk par tevi, Lauva. Jūsu laiks ir pienācis tagad, kad saule Lauvā ir ienākusi jūsu identitātes un izskata mājā. Lauvas sezona palīdzēs justies spirgtam un možam.

Lai gan Lauvas sezona ir tikai jums, sezonas sākums pievērsīs uzmanību jūsu tuvākajām attiecībām. Pārdomājiet, ko varat darīt, lai uzlabotu savus komunikāciju. Varbūt kaut kas būs jāatrisina, vai arī ar otra pusīti varat nolemt strādāt kopā.

Jaunava

Foto: pixabay.com

Kāpēc tu baidies no uzmanības, Jaunava? Ir pienācis laiks atmest savu pazemību, jo saule Lauvā iedrošina jūsu zemapziņas māju. Lauvu sezona jums ir kluss pārdomu periods.

Padomājiet, kāpēc ir grūti pieņemt uzslavas, atzinību un uzmanību. Lauvas sezonā būs iespēja ieņemt vietu augstāk.

Nebaidieties parādīt savu seju, kad rodas iespēja. Tāpat kā jebkurš cits, esat pelnījis iespēju svinēt par saviem talantiem un smago darbu.

Svari

Sāksies popularitātes konkurss, jo saule Lauvā pievērsīs uzmanību jūsu lielākas kopienas un draudzības namam. Ideālā gadījumā jums vajadzētu ieskaut sevi ar pārliecinātiem cilvēkiem, kuri jūs cels. Tomēr varat atklāt, ka daži cīnās, lai būtu jums blakus.

Lauvas sezonas sākums atklās tavus draugus un ienaidniekus. Jūs zināsiet, kam varat uzticēties, pamatojoties uz saviem sasniegumiem un sapņiem. Iespējams, ir pienācis laiks pārskatīt savas draudzības attiecības.

Skorpions

Foto: pixabay.com

Ir kaut kas, kas tev vēl jāpaveic. Pārdomājiet, ko vēlaties sasniegt, jo saule Lauvā izcels jūsu mantojuma māju.

Tik īsā laikā varētu paveikt ko monumentālu. Tomēr varētu būt biedējoši pievērst uzmanību šim mērķim. Lauvas sezonas sākums liks stāties pretī bailēm.

Jums var nākties risināt bērnības vai ģimenes brūces, kas traucē pārliecībai. To izdarīt nebūs viegli, taču tas palīdzēs atbrīvoties no kavēkļiem.

Strēlnieks

Jūsu garīgais ceļojums pacelsies, jo saule Lauvā ietekmēs jūsu izpētes māju. Lauvas sezonas sākumā var parādīties bailes, bažas un cita nedrošība. Jums būs jāatstāj sava komforta zona, ja vēlaties redzēt, kur ceļojums varētu jūs aizvest.

Risiniet savas bažas, apkopojot vairāk informācijas un izveidojot rīcības plānu. Būs vieglāk sākt no jauna, tiklīdz būsiet sapratuši, kas gaidāms nākamajā daļā.

Mežāzis

Atliec malā savu lepnumu, lai darītu savu iekšējo darbu. Saule Lauvā aktivizēs tavu pārvērtību māju, tuvību un skeletus skapī. Lai gan Lauvas sezona parasti tiek uzskatīta par priecīgu laiku, tas var būt ne tikai jums.

Saules staru gaisma palīdzēs šķērsot pazemes pasauli. Sāciet ar savas vispārējās drošības sajūtu. Vai jūs pārāk daudz vai pārāk maz no sevis atdodat citiem? Jūsu atbilde uz šo jautājumu varētu palīdzēt veikt gaidāmo darbu.

Ūdensvīrs

Foto: depositphotos.com

Konstatējiet savas attiecības ar apņemšanos, Ūdensvīri. Parasti attiecības un vienošanās ir grūti pārvaldāmas. Jūs tiekat mudināts pieņemt šos izaicinājumus, kad saule Lauvā aizdedzina jūsu laulības māju. Varētu būt biedējoši nodot sevi kādam vai kaut kam.

Brīvība jums ir tik svarīga, un tas izskaidro, kāpēc jūs vilcināties uzņemties saistības. Jūsu autonomija nekad nepazudīs ar pareizo partneri, līgumu vai vienošanos. Paturiet to prātā, izvērtējot savas iespējas visas Lauvas sezonas laikā.

Sākot ar augusta sākumu, jums, iespējams, vajadzēs pārdomāt, ko jums nozīmē tuvība. Tāpat kā lielākā daļa, jūs varat dziļi vēlēties pēc garīgi, emocionāli un seksuāli transcendējošām attiecībām. Tomēr ir grūti ļaut sev to iegūt. Padomājiet, kāpēc tas tā varētu būt. Pēc tam, kad esat stājušies pretī savām bailēm, jūs varētu būt labākajā vietā, lai sniegtu un saņemtu tādu tuvību, kādu vēlaties. Līdz Lauvu sezonas beigām varētu būt tuvāk savam romantiskajam partnerim vai arī varētu justies gatavs atgriezties iepazīšanās pasaulē, meklējot mīlestību.

Zivis

Foto: depositphotos.com

Kas varētu padarīt tavas dienas gaišākas? Atrodi par ko pasmaidīt, jo saule Lauvā uzbudinās tavu rutīnas un paradumu māju. Laimes izkopšanai nepieciešama prakse. Par laimi, jūs būsiet vairāk nekā gatavs koncentrēties uz laimīgāku, veselīgāku dzīvesveidu.

Pirmkārt, pārdomājiet, ko jūs varat iekšēji pārveidot. Iekšējais darbs ir tikpat svarīgs kā jūsu fiziskā prakse un vispārējais režīms. Sāciet ar nodoma atdzīvināt savus pārvarēšanas mehānismus. Galu galā laimīga dzīve sākas ar veselīgu prātu.

Papildus iekšējam darbam jūs varat atklāt, ka jūsu attiecības lielā mērā veicina jūsu vispārējo apmierinātību. Vai attiecībās ir kāda kritiska pieskaņa? Vai jūs neievērojat savas robežas, lai padarītu citus laimīgus, pat ja tas padara jūs nelaimīgu? Apsveriet, kā jūs atbildat uz šiem jautājumiem, jo ​​ atbildes palīdzēs izveidot labāku attiecību praksi. Vienkārši atcerieties ievērot šos standartus, lai uzlabotu attiecības.

Kādas iz zodiaka zīmju melnās puses. Ja gribi uzzināt, lasi šeit.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais