Kādas ir zodiaka zīmes melnās puses? Ieskaties, vai spēsi tās pārvarēt bez ciešanām

© Foto: pixabay.com

Kamēr jūsu zodiaka zīme sniedz rakstura iezīmes un motivāciju, jūsu zīmes tumšā vai melnā inversija apraksta to, kā jūtaties un uzvedaties, kad mazāk apbrīnojamās īpašības pārņem kontroli, kad esat dusmīgs, saspringts vai salauzts.

Ikvienā iekšā ir mazliet tumsas, un melnās zodiaka zīmes iezīmes nenosaka, kas esat, vai nepadara par sliktu cilvēku. Drīzāk tas ir veids, kā izprast savu ēnu, lai varētu sevi virzīt atpakaļ gaismā. Šeit izskaidrosim katras zodiaka zīmes tumšās iezīmes un to, ko jūs varat darīt, lai ierobežotu savas sliktākās tieksmes un atgūtu kontroli, raksta wikihow.com

Auns: tirāns

Foto: pixabay.com

Tirāns ir pārlieku ambiciozs un nemitīgas neapmierinātības vadīts. Tirānam nekad nekā nepietiek, un nekas, kas viņiem ir, nekad nav pietiekami labs. Kas ir vēl ļaunāk, viņi ir nepacietīgi un reti vēlas strādāt to, ko vēlas. Tā vietā viņi izmanto savu viltību, lai manipulētu ar citiem, lai viņi strādātu viņu labā, it īpaši, ja ir saistīti darbietilpīgi vai sarežģīti uzdevumi.

Tāpat kā viņu gaišais kolēģis Auns, tirāns pieņem impulsīvus lēmumus un lēni pieņem citu viedokļus vai domas.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: novirziet savu neapmierinātību motivācijā gūt panākumus. Skaidri nosakiet, ko vēlaties, un pēc tam izveidojiet plānu, kā pašam sasniegt savu mērķi, tā vietā, lai kaitētu citiem vai mānītu citus strādāt jūsu labā.

Praktizējiet pateicību par to, kas jums jau ir, lai justos vairāk mierā ar saviem apstākļiem. Mēģiniet pierakstīt dienasgrāmatu vai meditēt par mantām, cilvēkiem un iespējām savā dzīvē, par kurām esat visvairāk pateicīgs.

Vērsis: kritušais dēmons

Foto: pixabay.com

Kritušais dēmons nevar atlaist pagātnes neveiksmes vai sāpes. Katrs cilvēks dzīves laikā piedzīvo labas un sliktas lietas, bet Vērša tumšā puse koncentrējas tikai uz negatīvo. Šī tumšā zodiaka zīme ir pesimistiska un uzskata, ka ciešanas seko viņiem, lai kur viņi dotos. Viņus ir arī grūti pārsteigt vai apmierināt, jo viņi var iedomāties tikai jebkuras dāvanas vai svētības negatīvās puses.

Tāpat kā Vērsis, kritušais dēmons var pārāk aizrauties ar materiālām mantām un dažreiz izskatīties sekls.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: pārdomājiet savas pagātnes likstas un to, kā pārvarējāt savas neveiksmes vai izaugāt no tām. Katrs dzīves izaicinājums sniedz mācību, kas tev noderēs arī turpmāk.Iemācieties piedot sev un citiem pagātnes kļūdas, nevis būt tik bargam pret sevi. Atbrīvojoties no vainas apziņas, jūs pavērsieties aizraujošām, pozitīvām iespējām.

Dvīņi: bazilisks

Foto: pixabay.com

Bazilisks* ir atriebīgs un indīgs pret ikvienu, kas viņam dara pāri. Kad Dvīņu tumšā puse jūtas aizskarta, viņi ne tikai dusmosies uz kādu, bet arī grasās sabojāt visu savu eksistenci. Šai tumšajai zīmei, ko dēvē arī par hidru, ir maz vai nav empātijas, tā var būt ļoti kritiska un vainot citus trūkumus vai neveiksmes. Bieži vien šis pārmērīgā sīkumainība atgriežas, lai sāpinātu arī bazilisku.

Kad Baziliska dusmas ir pamatotas, citi var cienīt šo melno zodiaka zīmi. Tomēr viņu cieņa, visticamāk, sakņosies bailēs.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: veltiet brīdi, lai pauzētu un pārdomātu, kad kāds jums šķērso ceļu. Vai ir vērts lidot dusmās? Bieži vien ir veselīgāk (un vieglāk) vienkārši atvilkt elpu un aiziet no situācijas, līdz esat nomierinājies.

Pārvaldiet savas dusmas, runājot par sevi pozitīvi, veicot elpošanas vingrinājumus, lai mazinātu stresu, kad esat sakarsis, un virzot savas jūtas produktīvā veidā, piemēram, rakstot piezīmes vai izrunājoties ar uzticamu draugu vai konsultantu.

*Bazilisks ir mitoloģisks radījums - čūsku karalis, kam parasti piedēvēts lauvas, ķirzakas, čūskas vai pūķa izskats un spēja nogalināt ar savu elpu vai skatienu.

Vēzis: čūska

Foto: pixabay.com

Čūska ir meistarīgs manipulators ar saldu viltus fasādi. Vēža tumšajai versijai piemīt magnētisks šarms, kas liek cilvēkiem nevainīgi viņiem uzticēties. Čūska parasti izmantos šos cilvēkus, lai iegūtu visu, ko viņi vēlas, neatkarīgi no tā, vai tas ir sociālais statuss, nauda, ​​​​attiecības vai materiālais īpašums. Lielāko daļu laika čūskas upuriem nekad nav ne jausmas, ka viņi tiek izmantoti.

Tāpat kā tradicionāls Vēzis, arī čūska var būt tā noskaņota, ka citiem ir grūti saprast vai atbilstoši reaģēt uz to, ko viņi jūt.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: pieņemiet, ka ne vienmēr varat rīkoties tā, lai pārstātu manipulēt. Mēģiniet uzklausīt citu cilvēku viedokli un vajadzības, ne tikai aizstāvēt savas domas.

Veidojiet veselīgas attiecības, atklātāk runājot par savām vēlmēm un vajadzībām un uzlabojot komunikācijas prasmes. Ja jums ir patiesa saikne ar kādu, viņi palīdzēs, jo to vēlas.

Lauva: kara jaunavas

Foto: pixabay.com

Kara jaunavu lielā nedrošība liek viņām dzīvot ilūzijā. Tāpat kā Lauva, arī šī tumšā zodiaka zīme alkst uzmanības un tai piemīt dramatiskā nojauta. Ja viņas ignorē vai jūtas noniecinātas, tās var melot sev, lai izliktos, ka viņi valda pār pasauli, vienlaikus emocionāli sodot ikvienu, kas viņiem nodarījis pāri. Viņas to panāk, iegūstot kāda uzticību ar savu harizmu, pēc tam izmantojot sava sociālā statusa vai darba kārtības veicināšanai.

Kara jaunava ir arī ļoti uzmanīga un spēj saskatīt patiesību jebkurā gan labā, gan sliktā situācijā. To, vai izmanto šo informāciju cēliem vai ļauniem mērķiem, var minēt ikviens.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: esiet pats, nevis izklaidējieties vai izliecieties, ka esat uzmanības centrā. Kad nolaidīsit savu savaldību, sapratīsit, ka cilvēki par jums domā vairāk nekā domājāt — nav nepieciešams izlikties.

Paziņojiet par savām vajadzībām draugiem un ģimeni. Ir pareizi dažreiz justies nedrošam un vēl jo labāk sazināties ar savu atbalsta grupu, kad jūtaties nomākts.

Jaunava: virpulis

Foto: pixabay.com

Virpulis ir pārāk īpašniecisks mīļākais ar ļoti īsu raksturu. Tumšās Jaunavas ir mīlošas un lojālas, taču viegli ļaujas greizsirdībai. Ja viņi jūtas ievainoti, apkrāpti vai nodoti kāda iemesla dēļ, viņi mēdz dusmoties uz cilvēku, kuru viņi mīl, manipulējot ar viņu vai izturoties atklāti cietsirdīgi. Viņus tik ļoti apžilbina savas jūtas, ka ir gandrīz neiespējami viņus nomierināt, un viņi reti atzīst, ka ir vainīgi vai noveduši lietas pārāk tālu.

Tāpat kā viņu gaišais līdzinieks Jaunava, arī virpulis var būt kritisks un nosodošs. Ja kāds atstāj sliktu pirmo iespaidu, šī tumšā zodiaka zīme, visticamāk, nekad neies tai garām.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: dariet visu iespējamo, lai piedotu citiem, kad viņi kļūdās (jo īpaši jūsu draugiem, ģimenei vai partnerim). Bieži vien jūsu uztvertās nopietnības ir mazāk nopietnas, nekā sākotnēji domājat (un persona, kas jums nodarījusi pāri, var pat nezināt, ka ir izdarījusi kaut ko tādu, kas jūs sarūgtinātu).

Kad jūtaties aizvainots, veltiet brīdi sev, lai atvēsinātos, pirms pārmērīgi reaģējat vai sāpināt savu partneri. Nostiprinot šo robežu ar sevi, jūs dosiet sev laiku, lai racionāli analizētu situāciju, nevis ļausiet emocijām izplūst.

Svari: Ravenous (alkatis)

Foto: pixabay.com

Ravenous ir paškritisks un cenšas saskatīt savas labās īpašības. Šie tumšie Svari pilnībā pakļaujas saviem iekšējiem dēmoniem un nekad nedomā, ka ir pietiekami labi. Līdzīgi kā tirāns (Auns), šī zīme pastāvīgi tiecas pēc vairāk, vairāk, vairāk. Tomēr viņus vada nedrošība, nevis ambīcijas vai alkatība. Viņi ir viltīgi un enerģiski, taču var tērēt savu (un citu) laiku, mēģinot pilnveidot lietas, kurām nav nozīmes.

Tāpat kā vieglprātīgi Svari, arī Ravenous iepriecina cilvēkus. Viņi domā, ka, nomierinot citus, viņi atradīs kādu glābiņu savai zemajai pašcieņai.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: sviniet savas uzvaras neatkarīgi no tā, cik mazas tās šķiet. Atcerieties, ka ar smagu darbu un neatlaidību esat vairāk nekā spējīgs sasniegt diženumu (nav vajadzības sevi sabotēt ar sevis graujošām domām).

Runājiet pretī savām negatīvajām domām, izmantojot pozitīvus apgalvojumus. Pastāstiet sev tādas lietas kā “Man pietiek” vai “Es esmu veiksmīgs, spējīgs cilvēks”, lai celtu savu pašcieņu un uzlabotu garastāvokli.

Skorpions: saindētā šautra

Foto: pixabay.com

Saindētā šautra ir auksta, aprēķinoša, stratēģiska un viltīga. Lai kāda būtu viņu vēlme (un neatkarīgi no tā, cik tumša), šī melnā Skorpiona inversija var gaidīt ar šausmīgu pacietību, līdz pienāks īstais brīdis. Viņi ir ļoti analītiski, inteliģenti un manipulatīvi, taču nekad neuzvelk savas stiprās puses piedurknes. Patiesībā vienīgais mājiens par viņu milzīgo spēku ir viņu īsie, bet intensīvie dusmu uzliesmojumi, kad viņi jūtas satriekti.

Tāpat kā tradicionālajam Skorpionam, saindētajai šautrai ir asa mēle, kas var nodarīt pāri citiem un ir dziļi emocionāla. Citi cilvēki nekad nezina, kas viņus satrauks un kādā mērā.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: izmantojiet savu viltīgo un stratēģisko dabu lielākam labumam, nevis savas personīgās programmas labā. Jums var šķist, ka palīdzēt citiem ir daudz izdevīgāk nekā strādāt tikai savā labā.

Centieties neskatīties uz dzīvi tik ciniski. Kārtis nav saliktas pret jums, kā jūs varētu domāt, un būs vieglāk iegūt to, ko vēlaties, strādājot ar citiem un veidojot jēgpilnas attiecības.

Strēlnieks: vētra

Foto: pixabay.com

Vētra īsteno savas vēlmes, neņemot vērā citus. Šai zīmei ir tāda pati klejošanas kāre un nepieciešamība pēc piedzīvojumiem kā tās gaišajam līdziniekam, taču atšķirībā no tipiskā Strēlnieka vētrai ir vienalga, vai kāds ceļā tiek ievainots vai upurēts. Viņi var būt savtīgi, rupji un izvairīgi, par prioritāti izvirzot to, kas viņiem sagādā prieku, nevis atkāpties un strādāt pie savas personīgās dzīves, attiecībām vai karjeras.

Tāpat kā Strēlnieks, vētra ir (dažreiz nežēlīgi) strups un var nejauši ievainot savus mīļos ar saviem vārdiem, ja viņi nepārdomā to, ko viņi saka.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: apstājieties, pirms bēgat nākamajā piedzīvojumā, un padomājiet, kāpēc esat tik nemierīgs. Vai ir kāda problēma, no kuras bēgat? Persona, no kuras mēģināt izvairīties? Apsveriet iespēju stāties pretī savām problēmām, kad tās rodas, nevis ļaut sevī uzkrāties negatīvām jūtām.

Lai būtu mazāk impulsīvs, piezemējiet sevi ar meditāciju, elpošanas vingrinājumiem vai rakstīšanu. Ir pareizi šad un tad būt spontānam, taču daudzi dzīves lēmumi prasa jūsu pārdomātu rīcību.

Mežāzis: leviatāns

Foto: pixabay.com

Leviatāns ir noslēpumains, manipulatīvs un pašmērķīgs. Tumšajam Mežāzim ir labākā pokera seja zodiakā — neviens nevar pateikt, ko viņš domā vai jūt, pat ja var nojaust, ka viņā ir kaut kas drausmīgs. Viņi var uzturēt seklas draudzības un izskatīties patīkami, līdz viņi redz iespēju sasniegt to, ko vēlas. Kad tas notiek, viņiem ir vienalga, kurš tiek ievainots vai nodots.

Leviatāns var arī runāt negatīvi par citiem vai sabotēt citus aiz muguras, ja tas viņiem palīdzēs gūt panākumus.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: izmantojiet savu dabisko tieksmi, lai kontrolētu savas emocijas, lai būtu atklātāki par to, ko jūtat. Atšķirībā no citām melnajām zodiaka zīmēm, jūs stingri satverat savus iekšējos dēmonus un varat izvēlēties darīt labu.

Strādājiet pie attiecību padziļināšanas ar sev tuvākajiem cilvēkiem. Lai gan var šķist, ka slepenības izvēle ir vienkāršāka, tas, ka tavā dzīvē būs cilvēki, ar kuriem vari būt neaizsargāts, cels tevi un ilgtermiņā palīdzēs sasniegt vairāk.

Ūdensvīrs: zvērs

Foto: pixabay.com

Zvērs sevi upurē pārāk daudz un sabrūk citu vajadzību dēļ. Tāpat kā Ūdensvīram, zvēram ir altruistisks raksturs, un daudzi cilvēki ir no viņiem atkarīgi. Tomēr zvērs mēdz uzņemties vairāk, nekā reāli spēj izturēt, un atstāj novārtā savu veselību, labklājību un saprātu. Galu galā viss sabrūk, un šī tumšā gaisa zīme paliek izsmelta un nespēj par sevi parūpēties.

Zvērs var būt rupjš vai pārāk negatīvs, ja ir satriekts un nespēj saņemt palīdzību vai atvieglojumu, atbalstot citus cilvēkus.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: centieties uzņemties tikai to, kam ir laiks un enerģija, lai gan teikt “nē” ir pretrunā ar jūsu dabu. Ja esat pārāk aizņemts, tad nevarat atbalstīt savus mīļotos tik daudz, cik vēlaties.

Rezervējiet laiku pašaprūpes praksei un atjaunojiet sevi, lai tad, kad esat gatavs sniegt palīdzīgu roku, jūs būtu spirgts un pilnībā klātesošs.

Zivis: zobens

Foto: pixabay.com

Zobens ir sāpīgs zaudētājs un darīs visu, lai uzvarētu. Melnais Zivju inverss ir spēcīgs un bieži izceļas uz augšu, bieži vien uz draudzības sāpināšanas vai zaudēšanas rēķina. Viņi nevar iedomāties sakāvi un var lietot skarbus vārdus, sabotēt citus cilvēkus vai ignorēt savu labklājību, lai gūtu panākumus. Viņi vēlāk var nožēlot savu rīcību, taču šobrīd viņi rīkojas bez empātijas un neņemot vērā neviena emocijas.

Zobens mēdz būt savtīgs, domājot, ka viņi "ir pelnījuši" vai viņiem ir "paredzēts" uzvarēt.

Lai ierobežotu savas drūmās tieksmes: izvēlieties necīnīties. Atcerieties, ka ne visam ir jābūt sacensībām, un citu panākumi neatņem jūsu pašvērtību vai sasniegumus.

Lai būtu mazāk konkurētspējīgs, apsveriet, kas jūs mudina doties cīņā. Vai tā ir greizsirdība? Nedrošība? Šo pamatā esošo emociju risināšana var palīdzēt pārtraukt sevi salīdzināt ar citiem un vieglāk atrast mieru.

Dzīvesstils

Kraukšķīga, sviestaina, mīksta, pikanta… Šai tomātu apgrieztai kukurūzas maizei ir viss. Šī recepte ir kukurūzas maizes prezentācija, kas paaugstinās ikvienu barbekjū vai pasniegšanas veidu līdz izsmalcinātai maltītei. To ir arī neticami viegli pagatavot.

Svarīgākais