Zodiaka zīmes un suņu šķirnes: kura ir jūsu ideālā saderība?

© Foto: pixabay.com

Vai meklējat pūkainu draugu, kas ir saderīgs ar jums, pamatojoties uz jūsu zodiaka zīmi?

Kuras suņu šķirnes vislabāk pārstāv katru zodiaka zīmi, lai varētu zināt, kurš kucēna tips ir vispiemērotākais jums un jūsu personībai, raksta wikihow.com.

Auns: labradora retrīvers

Foto: pixabay.com

Drosmīgs, enerģisks un drosmīgs. Auns vienmēr ir kustībā un gatavs doties ceļā. Auna rotaļīgajām un dzīvespriecīgajām personībām būs grūti atrast dzīvīgāku suni kā labradoru, kas būs pilns ar intensīvu enerģiju, spēku un izturību. Tāpat kā Auns, labradors atrod savu mērķi, rīkojieties un domājiet par jaunajām iespējām, ko var sniegt katra diena.

Vērsis: bīgls

Foto: pixabay.com

Spītīgs, apņēmīgs un juteklisks. Vērsis ir pazīstams ar to, ka aptver dzīves fiziskos priekus, kas ir saistīti ar viņu piecām maņām. Bīgli ir labi pazīstami ar savu apbrīnojamo ožu, kā arī viņu vēlmi sekot smaržai, lai kur tas nonāktu. Neatkarīgais un spītīgais bīgls var būt saistīts arī ar tikpat spītīgo Vērsi, jo abus ir grūti iedunkāt, kad viņi (vai deguns) ir kaut ko nolēmuši.

Dvīņi: taksis

Foto: pixabay.com

Elastīgi, pielāgojami un sabiedriski. Dvīņiem vienmēr ir nepieciešams, lai viņu viedais prāts būtu ar kaut ko aizņemts.

Taksis var būt līdzīgs — neskatoties uz to nelielo augumu, šiem suņiem ir nepieciešama liela garīga stimulācija, lai dzīvotu laimīgu dzīvi. Dvīņi un taksis arī zina, kā iederēties apkārtējos un atstāt labu pirmo iespaidu.

Vēzis: rotveilers

Foto: pixabay.com

Aizsargājošs, audzinošs un gādīgs. Vēzis ir jūtīga dvēsele, kurai patīk pavadīt laiku mājās. Rotveileriem ir līdzīgs temperaments — tie ir neticami lojāli un gādīgi mājdzīvnieki, kuri nevēlas darīt neko vairāk, kā tikai sargāt savu māju no kaitējuma. Lai gan Vēzis un rotveilers, iespējams, nav tie paši sabiedriskākie, viņi ir lojāli un uzticīgi tiem, kurus mīl.

Lauva: franču buldogs

Foto: pixabay.com

Reāls, apņēmīgs un lojāls. Lauva ir spilgts saules stars, kas nebaidās uzņemties vadību. Tas lieliski sader ar ārkārtīgi populāro franču buldogu.

Francūžiem nav problēmu izveidot lojālu saikni ar saviem īpašniekiem, un viņi nebaidās ieņemt centrālo vietu un pieprasīt kāda klēpi kā savu snaudas vietu. Kad tiek grūstīts, gan Lauva, gan franču buldogs nekad nepievērš tam uzmanību.

Jaunava: Austrālijas aitu suns

Foto: pixabay.com

Atbildīga, praktiska un zinātkāra. Jaunava vienmēr ir saistīta ar apkārtējo pasauli. Austrālijas aitu suņi šajā ziņā ir radniecīgi gari, jo viņiem ir izteikta tieksme problēmas risināt pašiem. Šis austrāliešu dzinējsuns lieliski spēj koncentrēties un apgūt jaunas lietas — īpašības, kas padara to ideāli piemērotu inteliģentai un pārdomātai Jaunavai.

Svari: buldogs

Foto: pixabay.com

Harmoniski, sabiedriski un mierīgi. Svari ir pazīstami kā starpnieku dvēseles, kurām nepatīk šūpot laivu.

Angļu buldogs (pazīstams arī kā "buldogs") nav ļoti temperamentīgs; patiesībā viņi var paciest gandrīz jebko (ja vien tas nav saistīts ar viņu ēdiena bļodu).Bet ir zināms, ka Svariem dzīvē patīk arī smalkākās lietas, piemēram, garda maltīte.

Skorpions: japāņu šiba

Foto: pixabay.com

Apņēmīgs, neatlaidīgs un nedaudz noslēpumains. Skorpions ir slavens ar savu kaislību un apņemšanos. Šiba Inus ir līdzīga reputācija — viņi ir zināmi kā brīvprātīgi un apņēmīgi mazuļi, kas ir slaveni neatkarīgi un neparedzami. Tomēr esiet drosmīgi. Sirdī Skorpioni un Šiba Inus ir gan mīloši, gan uzticīgi draugi!

Strēlnieks: pūdelis

Foto: pixabay.com

Piedzīvojumu meklētājs, draudzīgs un nesteidzīgs. Strēlnieks ir izpelnījies savu zodiaka pētnieka reputāciju. Pūdeļiem ir daudz kopīga ar šo brīvo zvaigžņu zīmi, jo tie arī uztver dzīvi dzīvespriecīgi un jautri. Viņiem arī patīk būt ceļā (tāpat kā Strēlniekam) un viņi novērtē iespēju kārtīgi izklaidēties.

Mežāzis: vācu aitu suns

Foto: pixabay.com

Strādīgi, praktiski un piezemēti. Mežāži ir pazīstami ar savu spēcīgo darba ētiku un lojālu draugu loku. Vācu aitu suns lieliski apgūst jaunas lietas un centīsies sasniegt savus mērķus — gluži kā Mežāzis. Viņi arī ir ļoti veltīti savai ģimenei un pieliks papildu pūles, lai nodrošinātu viņu drošību un aprūpi.

Ūdensvīrs: Velsas korgijs pembroks

Foto: pixabay.com

Izgudrojošie, inteliģenti un neatkarīgi. Ūdensvīri ir pazīstami ar to, ka viņi ir viņu personība un atbrīvojas no status quo. Velsas korgijs pembroks ir tāds pats.

Neskatoties uz to, ka korgijs izskatās kā klēpja suns, tas ir enerģisks un gudrs draugs, kurš vienmēr ir kustībā. Gan Ūdensvīri, gan Velsas korgijs lieliski attaisno cilvēku cerības un viņi ir unikāli.

Zivis: zeltainais retrīvers

Foto: pixabay.com

Rūpīgas, empātiskas un izteiksmīgas. Zivis ir jūtīgi gari, kuriem nav problēmu sazināties ar citiem. Zeltainie retrīveri lieliski atbilst šai enerģijai un ir vairāk nekā nopelnījuši savu vietu kā populārs ģimenes mājdzīvnieks. Šie jaukie, maigie un mīlošie kucēni ir uzticīgi draugi, kuriem patīk atbalstīt tos, kas viņiem rūp — tāpat kā Zivis.