Kādi ziedi atbilst 12 zodiaka zīmēm

© Foto: depositphotos.com

Zodiaka ziedi ir vēl viens veids, kā pārstāvēt katru no 12 zodiaka zīmēm. Jau kopš senām civilizācijām ziedi ir izmantoti, lai tuvinātu cilvēkus debesu zvaigznēm un ir tikai vēl viens veids, kā atspoguļot jūsu personības iezīmes, raksta bloombarflowers.com.

Auns: sausserdis un dadzis

Foto: pixabay.com

Auni ir kaislīgi, pārliecināti un motivēti vadītāji, kuri ir arī ļoti uzticīgi un godīgi. Ar tik drosmīgu personību Auns rada spēku un enerģiju. Sausserdis aug agri pavasarī, bieži vēsākā temperatūrā, padarot tos par izturīgiem ziediem, tāpat kā Auniem. Dadžiem ir asas marinētas gurķi ar satriecošu purpursarkanu ziedēšanu, kas lieliski atspoguļo Auna ugunīgās un spēcīgās personības.

Vērsis: lilijas

Foto: pixabay.com

Ir zināms, ka Vērsis ir piezemēts, spēcīgs, romantisks, lojāls un uzticams. Viņiem patīk atpūsties, un tos ieskauj daudz komforta un greznības. Tomēr viņi ir arī ļoti ambiciozi un koncentrējas uz savu mērķu sasniegšanu. Lilijas satriecošā forma un uzmundrinošā smarža lieliski sader ar Vēršu juteklisko un romantisko pusi.

Dvīņi: lavanda

Foto: pixabay.com

Dvīņi ir rotaļīgi, zinātkāri, labi komunikatori, ātri strādnieki un bieži vien ir prātīgi. Ir zināms, ka tie ir sabiedriski, kuriem patīk pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni, kad vien viņiem rodas iespēja. Lavandas atšķirīgā forma un raksturīgais aromāts piesaistīs ikvienu, kas lieliski atspoguļo Dvīņu enerģisko dabu.

Vēzis: baltā roze

Foto: pixabay.com

Vēzi sauc par Mēness bērnu, jo tā ir vienīgā zīme, ko pārvalda Mēness. Viņi ir audzinoši, lojāli, gādīgi un intuitīvi. Tiek uzskatīts, ka vēži ir ļoti saskaņoti ar savām emocijām un atrod mieru, turoties pie tā, ko viņi zina. Tāpat kā Vēža pazīmes, baltas rozes simbolizē tīrību, nevainību un jaunību. Viņu smalkā krāsa, tomēr saldi smaržojošo ziedlapu slāņi lieliski atspoguļo daudzos Vēžu slāņus. Tie arī lieliski papildina jebkuru neitrālu ziedu kompozīciju.

Lauva: saulespuķe

Foto: pixabay.com

Ir zināms, ka Lauvas ir pārliecinātas, gaišas un dzīvespriecīgas, gluži kā saulespuķes. Viņām patīk dzīvot pilnvērtīgi un, cik vien iespējams, izvairīsies no laiskošanās mājās. Ja esat Lauva vai kādu pazīstat, ziniet, ka viņiem patīk būt uzmanības centrā — tāpat kā saulespuķei, kas bieži pārspēj citus ziedus. Saulespuķes arī simbolizē prieku, lojalitāti un siltumu, gluži kā Lauvas zvaigžņu zīmes.

Jaunava: krizantēma

Foto: pixabay.com

Neviens cits zodiaks neizrāda tādu lojalitāti kā Jaunava. Viņi ir pazīstami kā perfekcionisti, kuri pievērš lielu uzmanību detaļām. Krizantēmas ir ļoti unikāli un eleganti ziedi, kas simbolizē Jaunavas lojalitāti, mīlestību un draudzību. To atšķirīgā forma un izlīdzinātās ziedlapiņas lieliski sader ar šo uz detaļām orientēto zvaigžņu zīmi. Tie ir arī lielisks papildinājums jebkurai košai ziedu kompozīcijai.

Svari: rozes

Foto: pixabay.com

Svari ir labi pazīstami kā apsēsti ar visu romantisko. Viņiem patīk ienest pasaulē līdzsvaru un harmoniju ar savu burvīgo un līdzjūtīgo dabu. Rozes ir mūžīgs un klasisks zieds, kas ir pieejams dažādās krāsās, tostarp sarkanā, rozā, baltā, dzeltenā un oranžā krāsā. Viņu saldais aromāts atgādina romantiku un skaistumu. Šie populārie ziedi lieliski atspoguļo Svaru uzticību mīlestībai.

Skorpions: pelargonijas

Foto: depositphotos.com

Skorpioni ir kaislīgi, drosmīgi, noslēpumaini un novērtē dzīves smalkākās lietas. Ir arī zināms, ka viņi meklē mīlestību un intīmas attiecības pāri visam. Pelargonijas ir dažādās košās krāsās, tostarp sarkanā, baltā, rozā, dzeltenā, zilā un purpursarkanā krāsā. Tāpat kā Skorpioni, arī ģerānijas ir noslēpumaini, parādot ārējai pasaulei savus iekšējos slāņus.

Strēlnieks: neļķes

Foto: pixabay.com

Cilvēki, kas pieder Strēlnieka zvaigžņu zīmei, ir optimistiski, dzīvespriecīgi, spēcīgi un pārliecināti, gluži kā neļķes. Strēlniekiem ir daudz enerģijas, ko piedāvāt, un viņi bieži iet pa dzīvi bez filtra, padarot viņus spontānus un dažreiz izaicinošus. Tomēr viņi ir pazīstami arī ar savu mīļo dabu. Neļķes simbolizē valdzinājumu, mīlestību un piedzīvojumus. Tie ir izturīgi savā augumā, dinamiski un ir ideāls zieds, lai pārstāvētu mīlestību pret mīlestību.

Mežāzis: atraitnītes

Foto: pixabay.com

Mežāži ir ambiciozi, apņēmīgi un apņēmīgi cilvēki. Neatkarīgi no tā, ar ko viņi saskaras, viņi neapstāsies, lai ko sasniegtu. Viņu mīlošais un lojālais raksturs padara viņus arī par lielisku draugu un dzīves partneri. Atraitnītes, kas pazīstamas kā “domājošais zieds”, atbilst Mežāža dziļās domāšanas tieksmēm. Šie ziedi var izdzīvot arī grūtos apstākļos, tostarp skarbajos saules staros un lietū, kas lieliski atbilst šai zvaigznes zīmei.

Ūdensvīrs: orhideja

Foto: pixabay.com

Augsti intelektuālie un radošie Ūdensvīri ir pazīstami ar to, ka pauž savu individualitāti pat uz citu domām. Daži Ūdensvīri ir enerģiski un sabiedriski, savukārt citi ir jūtīgi un mierīgi. Līdzīgi kā Ūdensvīram, orhidejām ir ekscentriska un unikāla forma. Lai gan šie raksturīgie ziedi būs piemēroti gandrīz jebkuram pasteļtoņu pušķim, to individuālistiskā būtība padara tos par ideālu augu podos.

Zivis: ūdensroze

Foto: pixabay.com

Zivis attēlo divas pretējos virzienos peldošas zivis, kas simbolizē viņu dalīto uzmanību starp realitāti un fantāziju. Zivis ir pazīstamas kā laipnas, mākslinieciskas, dīvainas un emocionāli jutīgas. Ūdensrozes ir garīgi, satriecoši, tomēr tīri ziedi, kas lieliski iederas šīs zvaigžņu zīmes attēlošanai.

Kā audzēt kosmejas, lai tās ziedētu visu vasaru, lasiet šeit.

Dzīvesstils

Nenoliedzami pēdējo gadu apavu tendences ir vērstas uz ērtumu un komfortu. Birkenstocks un tamlīdzīgi apavi ir kļuvuši par ikdienas garderobes sastāvdaļu.