Dvīņu sezona ir klāt – dualitāte, komunikācija, informācija

© Foto: pexels.com

Gaiss uzkarst, un kopā ar šo laiku ierodas Dvīņu sezona. Siltais gaiss atver ziedus un siltums atver cilvēkos vēlmi doties ārpus savas čaulas un komunicēt. Dvīņi ir par un ap komunikāciju. Komunikācija ar sevi, ar citiem, ar dabu sev apkārt.

Cilvēks ir dzimis, lai mijiedarbotos ar citiem, jo tikai tādā veidā viņš caur citu cilvēku spoguļiem atklāj, kas viņš patiesībā ir.

Mums katram liekas, ka mēs esam lieliski un tajā pašā laikā mēs apzināmies, ka neesam ideāli. Un tikai esot komunikācijā, saskarsmē ar citiem, mēs varam skaidrāk atklāt un ieraudzīt patiesības un ilūzijas, kas mīt katrā no mums.

Saule ieiet Dvīņu zīmē

Foto: pexels.com

Dvīņu simbols ir divi cilvēki, divas būtnes, kuras nepārtraukti atrodas pretējās frontēs. Kur viens redz baltu, tur otrs - melnu, kur viens saka - ej, tur otrs - paliec. Šī saruna notiek katrā no mums, un mēs pie tās atgriežamies atkal un atkal. Un īpaši tā aktivizējas laikā, kad Saule ieiet Dvīņu zīmē - ap 21.maiju un paliek tur līdz 20.jūnijam.

Šajā periodā vienmēr ir arī Jaunmēness Dvīņos, kad arī Mēness uz pāris dienām atrodas šajā zīmē. Šogad 1.Mēness diena Jaunmēness Dvīņu zīmē iestāsies 6.jūnijā, plkst.15:37.

Šajā dienā visaktīvāk aktivizēsies Dvīņu daba gan mūsu iekšējā pasaulē, ko pārstāv Mēness enerģija, gan ārpasaulē, ko aktivizē Saule. Vēlmes un mērķi, ko ielieksim 1.Mēness dienā, veidos pamatus visam jaunajam mēnesim.

Dualitātes un kontrasti

Foto: pexels.com

Jaunmēnesis Dvīņos var modināt sajūtu, ka mums iekšā dzīvo divi vai vairāki cilvēki, runā vairākas balsis vienlaikus. Mēs aktīvāk sākam dzirdēt dialogus, sarunas, pretrunas, diskusijas sevī un ap sevi. Dažu sekunžu laikā mēs varam pāriet no vienas domas citā, pārlekt no vienas emociju gammas citā, un nespēt atšķirt, kas ir patiesība. Ir jā, ir nē. Ir tas, nav tas. Tu gribi, nē, tu negribi. Tev liekas pareizi un pēc brīža tev liekas viss greizi.

Šīs nemitīgās dualitātes un kontrasti ir raksturīgi Dvīņu laikam. Taču šim apjukuma un neziņas elementam ir ļoti būtisks uzdevums, ko tas vēlas mums pavēstīt un atklāt.

Dvīņu laiks liek mums lobīt un nolobīt no sevis kārtu pēc kārtas, ko esam uzaudzējuši mūsu dzīves laikā un kas nav mūsu patiesā identitāte.

Mēs uzliekam sev maskas, ko diktē laikmets, kultūra, sabiedrība, mūsu pašu ģimene, tradīcijas, arī notikumi, kuru dēļ esam guvuši rētas un brūces. Tik daudz masku, ka pat vairs nezinām, kā tās noņemt un zem kuras meklējams mūsu patiesais es. Šīs viltus personības šķiet tik īstas, ka vairs nezinām, kas ir mūsu patiesā patiesība un kas ir viltus patiesība.

Atbrīvoties no maskām

Foto: pexels.com

No latīņu valodas, persona nozīmē maska. Mēs staigājam ar šīm maskām, ticēdami, ka tā ir mūsu patiesā identitāte un laikā, kad aktivizējas Dvīņu sezona, aktivizējas arī šīs viltus personības. Un, ja šajā laikā mēs ne tikai redzam, bet patiesi ieraugam, ne tikai dzirdam, bet patiesi sadzirdam un sajūtam, mēs varam sākt atbrīvoties no šīm maskām un ļaut sev un arī citiem ieraudzīt savu patieso patiesību.

Jaunmēness Dvīņos vēlas, lai tu ieej savā patiesajā autentiskumā un dalies ar citiem cilvēkiem savās unikālajās dāvanās un talantos.

Dvīņu elements ir gaiss un tas nes sev līdz daudz ideju, iedvesmu, atziņu, atklāsmju un nepieciešamību paplašināt savas zināšanas, komunikāciju, lai uzzinātu vairāk, darītu vairāk, dalītos vairāk un kļūtu par savu labāko versiju, noņemot maskas.

Dvīņu zīmes laikā tu skaidrāk vari ieraudzīt savu patieso tumsu un gaismu, saklausīt savu prātu un sadzirdēt sirdi, atklāt sevī drosmi un atzīt bailes. Tu vari skaidrāk ieraudzīt māņus un melus, ko pats sev stāsti un skaidrāk apzināties savu patiesību, pēc kā tik ļoti ilgojies.

Stāsts par dualitāti

Foto: pexels.com

Ir skaists indiāņu stāsts, kas vēstī par šo dualitāti, kas ir katrā no mums. Indiāņu virsaitis reiz stāstīja savam mazdēlam par dzīvi: “Zini, ka manī notiek nemitīga cīņa,” viņš teica zēnam. “Tā ir skarba un nežēlīga cīņa un tā notiek starp diviem vilkiem. Viens vilks ir tumšs, tik tumšs kā melnākā nakts bez zvaigznēm un Mēness gaismas. Šajā vilkā dzīvo dusmas, skaudība, alkatība, augstprātība, meli, lepnums, vainas sajūta, kauns un bailes. Otrs vilks ir gaišs, tik gaišs kā vismirdzošākā dienas gaisma. Viņā mīt prieks, saticība, miers, laipnība, labestība, pateicība, patiesība, uzticība, laipnība, empātija, augstsirdība, līdzjūtība, ticība un mīlestība. Un zini dēls, ka tāda pati cīņa notiek arī tevī. Un arī katrā cilvēkā.” Tad mazdēls jautāja vectēvam: "Bet kurš vilks uzvarēs?" Cilts virsaitis atbildēja vienkārši: "Tas, kuru tu barosi."

Jaunmēness Dvīņu laikā mums ir jāizlemj, kuru vilku mēs gribam barot. Ja barosim sevī šaubas, trauksmi, agresivitāti, bailes, tās kļūs stiprākas un pārņems mūs. Ja barosim pateicību, prieku, saticību, mieru un mīlestību, tad gaišais vilks kļūs stiprāks un uzvarēs.

Izvēle un atbildība ir katrā no mums. To neietekmē ārējā pasaule un tās notikumi, bet gan mūsu iekšējās pasaules kodola spēks un apzināta atbildība par to, ko mēs katrs izvēlamies barot. Tas, ko mēs barojam, to mēs arī piesaistam savā dzīvē. Tas, ko mēs pārstājam barot, pārstāj eksistēt.

Trīs pateicību stāvokļi

Foto: pexels.com

Mēs katrs vēlamies savā dzīvē vairāk prieka, vairāk sirsnības, vairāk patiesu patiesību. Vienkārši, būt laimīgam ir tas, ko vēlas katra cilvēka sirds. Metode, kas var palīdzēt ceļā uz laimi, ir trīs pateicību stāvokļu vairošana ikdienā.

Pirmajā pateicību stāvoklī mēs esam pateicīgi, par to, ka mēs esam, par to, kas mums jau ir un par to labo, ko esam piedzīvojuši savā dzīvē.

Otrajā pateicību stāvoklī mēs esam pateicīgi par grūtajām un pat skarbajām dzīves situācijām, kas mums ir bijušas un kam, iespējams, šobrīd ejam cauri. Mēs varam neredzēt, neizprast, ko labu mums dos šī situācija, taču esot pateicībā par to tagad, mēs uzticamies, ka pienāks diena, kad saņemsim atbildi.

Nekas šajā dzīvē nenotiek pret mums. Ja dzīvojam dzīvi no upura lomas, tad vairojam sevī arī ticību, ka lietas un situācijas notiek pret mums.

Bet, kad mainām šo lomu un apzināmies savu atbildību tajā, tad ar pateicību pieņemam dzīves sitienus un zinām, ka tie nāk, lai mēs augtu savā izaugsmē un cilvēkmīlestībā.

Un visbeidzot trešais pateicību stāvoklis - būt pateicībā par visu un neko ik mirkli. Esot šajā absolūtā pieņemšanā par visu, kam ir paredzēts nākt caur mums, mēs pilnībā uzticamies dzīves lielajam plānam, kas mums ir paredzēts un ko ir izvēlējusies mūsu dvēsele. Tur neeksistē gaidas un vērtēšana, bet gan pilnīga saplūšana ar mirkli šeit un tagad un liela sirds pateicība par to, ka es esmu un ka es piedzīvoju.

Uzmanība gara balsij

Foto: pexels.com

Dvīņu zīme pārstāv plaušu orgānu un kaklu cilvēka ķermenī un tā aktivizē piekto - kakla - čakru. Plaušas ir galvenais elpošanas orgāns, pateicoties kam mēs varam eksistēt šeit, uz zemes. Latīņu valodā elpa tulkojas kā spiritus, un ar to pašu vārdu apzīmē arī gars.

Tātad caur mūsu elpu, caur mūsu balsi, caur mūsu komunikāciju runā mūsu gars. Un, ja tas, ko mēs paužam, ir saskaņā un harmonijā ar to, ko vēlas paust mūsu gars, tad arī mēs esam saskaņā un harmonijā ar dzīvi. Šajā Dvīņu laikā pievērs uzmanību savai gara balsij.

Esi zinātkārs par savām sajūtām un to, kāda informācija tajās atrodama. Izzini un uzzini sevi, un uztausti to, ko patiesi vēlas izpaust tavs gars. Uzdod sev dziļus, lielus jautājumus un ļauj, lai atbildes pie tevis atnāk caur visbrīnumainākajiem kanāliem. Esi atvērts. Esi vērīgs.

Neļaujies zemajām Dvīņu vibrācijām kā tenkām, baumām, intrigām, informācijas sagrozīšanai tevī iesēties. Tā vietā runā par tēmām, kas iedvesmo, kas rosina iztēli un zinātkāri. Apmainies zināšanās ar citiem un apgūsti jaunas mācības, kas palīdz tev augt labajā. Satiecies ar cilvēkiem, kas uzlādē tevi ar pozitīvu enerģiju.

Apgūsti zināšanas, kas palīdz virzīties tuvāk tavai sapņu dzīvei. Kļūsti par informācijas vērotāju. Redzi informācijas lauku kā deju ap sevi un esi apzināts, ar kuru informāciju tavs gars grib dejot tango. Esi atbildīgs, kuru informāciju tu baro un kuru tu stādini, jo tā kļūst par tavu identitāti, par tavu personu.

Un pajautā sev - kuru vilku tu gribi barot?

Idejas sāk materializēties realitātē

Foto: pexels.com

Dvīņu sezonas atslēga atrodama apziņā, ka tu nezini un nevari zināt visu. Esi atvērts jaunai informācijai, esi gatavs uzņemt jaunas zināšanas, jaunas patiesības. Uzdod jautājumus visumam. Šis ir laiks, lai saprastu, ka mēs runājam ar realitāti, ko paši radām. Abrakadabra - no senarābu valodas nozīmē ar vārdiem es radu. Ideja un komunikācija sākas mūsu enerģētiskajā laukā.

Kad mēs runājam ar visumu par saviem nodomiem, skaidriem vārdiem formulējam savas vēlmes un ieceres, mēs piedzīvojam, kā šīs idejas sāk materializēties mūsu realitātē. Tu savu enerģiju neapvārdosi, tā vienmēr runās patieso patiesību.

Pajautā sev, kādu enerģētisko lauku tu šobrīd radi no sevis? Kādus enerģetiskos laukus tu piesaisti? Kāda ir tava komunikācija ar pasauli un visumu? Mums visiem ir stāsti, kam ticam un kurus stāstām par sevi, savu pagātni, tagadni un nākotni. Tie sakņojas mūsu kodolā. Atpazīsti patiesos stāstus no viltus. Ļauj saviem stāstiem mainīties. Ļauj lietas ieraudzīt citādāk. Ļauj tavai patiesai patiesībai runāt, skanēt, dziedāt. Ļauj noņemt savas maskas. Ļauj būt sev.

Svarīgākais