Ideālā maize katrai zodiaka zīmei

© Foto: pixabay.com

Jaunavām ieteicams cept franču maizi, bet Mežāžiem – kanēļa un rozīņu maizi. Kāda maize piestāv katrai zodiaka zīmei? Kāda maize vai konditorejas izstrādājums ir jāgatavo atkarībā no zodiaka zīmes, raksta tasteofhome.com.

Auns - šokolādes mini maizītes tējai

Foto: depositphotos.com

Pat vismazāk pacietīgākais no zodiaka zīmēm Auns ir diezgan spējīgs kaut ko uzcept mājās. Mini tējas maizītes pagatavojas diezgan ātri, kam vajadzētu piestāvēt šai uguns zīmei. Un šokolādes pievienošana būs ļoti noderīga.

Vērsis - pītā maize

Foto: pixabay.com

Vērsis, atšķirībā no Auna, ir ļoti pacietīgs un strādīgs. Tas nozīmē, ka pītā maizes cepšana viņiem nesagādās grūtības. Un iegūtais klaips ir ideāli piemērots, lai dalītos ar draugiem, kuru Vēršiem parasti ir daudz.

Dvīņi - kraukšķīga maize

Foto: pixabay.com

Dvīņi diezgan bieži maina domas, ir dzīvespriecīgi un elastīgi. Viņu maize ir ar kraukšķīgu garoziņu, kas lieliski sader ar jebkuru uzkodu.

Vēzis - banānu riekstu maize

Foto: pixabay.com

Viesmīlīgiem Vēžiem patīk pulcēties ar draugiem. Banānu riekstu maize ir lielisks veids, kā dalīties mīlestībā un rūpēs ar saviem mīļajiem.

Lauva - kanēļa bulciņas

Foto: pixabay.com

Lauvām patīk piesaistīt citu uzmanību. Un kanēļa bulciņas būs lielisks veids, kā pārsteigt kādu vakariņu ballītē.

Jaunava - franču maize

Foto: pixabay.com

Jaunavas augstu vērtē eleganci un vienkāršību. Un viņi noteikti novērtēs lieliski ceptu franču maizi.

Skorpions - rupjmaize

Foto: pixabay.com

Maz ticams, ka Skorpioni būs apmierināti ar vienkāršu baltmaizi, taču viņi arī nenovērtēs pārāk izsmalcinātus konditorejas izstrādājumus. Lauku rupjmaize ir viņu pirmā vieta.

Strēlnieks - kliņģeris

Foto: pixabay.com

Vienkāršu maizes kukulīti dzīvespriecīgie Strēlnieki neizceps, viņiem vajag kaut ko īpašu, bet arī ne laikietilpīgu. Tāpēc kliņģeris ir viņu izvēle.

Mežāzis - kanēļa rozīņu maize

Foto: depositphotos.com

Mežāži ir smagi srādā un parasti ļoti aizņemti cilvēki. Viņiem noteikti ir vajadzīgas sātīgas brokastis, lai sāktu dienu. Kanēļa rozīņu maize ātri sanāk un ir lieliski piemērota viņiem.

Ūdensvīrs - fokača ar ķiršu tomātiem un baziliku

Foto: pixabay.com

Ūdensvīriem kā Zodiaka nemierniekiem ir vajadzīgs kaut kas īpašs, nevis tikai maizes klaips. Piemēram, fokača ar ķiršu tomātiem un baziliku. Tas noteikti ir kaut kas tāds, ko viņi novērtēs.

Zivis - auzu pārslu maize ar zaļumiem

Foto: pixabay.com

Zivis ir melanholiskās un romantiskās zodiaka sapņotājas. Šī “omulīgā” auzu pārslu maize ar garšaugiem ļoti noderēs brīžos, kad Zivis vēlas būt savu fantāziju pasaulē.

Lasi arī: 3 mazie vārdi, kas iemāca veselīgāk ēst

Dzīvesstils

Ideja pāriet uz augu bāzes produktiem izplatās visā pasaulē – uz augu bāzes veidota diēta ir pilnīgi brīva no jebkāda veida dzīvnieku izcelsmes produktiem, dzīvnieku blakusproduktiem vai tam, kas pat tikai pieskāries dzīvniekam. Augu bāzes alternatīvas tagad ir padarītas viegli pieejamas un ir ļoti pieprasītas.