Ir brīži, kad burkciņa vienkārši atsakās atvērties, un vāciņu nāksies sabojāt, taču daži patiešām efektīvi triki prasa tikai prātu, nevis spēku. Šeit ir vienkārši un droši veidi, kā tikt galā ar stingro vāciņu, raksta “Tasting Table”.
Ja vistas fileja tiek pagatavota nepareizi, tā var kļūt sausa un sīksta. Lai pagatavotu vārītu vistas fileju, ir svarīgi noņemt ādu un taukus, kā arī izmantot aukstu, tīru ūdeni un izvēlēties iecienītākās garšvielas.
Garšaugi ne tikai papildina ēdienu garšu, bet arī piešķir tam dzīvīgumu un svaigumu. Taču bieži vien svaigi nopirktie vai dārzā izaudzētie garšaugi ātri kļūst vārgi un zaudē savu aromātu. Kā tos pareizi uzglabāt? Stāsta “The Kitchn”.
Ne viss, kas izskatās pēc “izmetama”, patiesībā tāds ir - sakaltis siers, maize vai apvītuši augļi bieži vien ir tikai jaunas receptes sākumpunkts. Kā dot tiem otro elpu un ietaupīt gan ēdienu, gan naudu, stāsta “BBC Good Food”.
Kad nav spēka stāvēt pie plīts, bet tomēr gribas kaut ko siltu un sātīgu, talkā nāks krūzīte un mikroviļņu krāsns. “Krūzes ēdieni” kļuvuši par īstu “lifehack” hitu - tie ir ātri pagatavojami, vienkārši un neatstāj kaudzi netīru trauku. Lūk, dažas idejas, kuras ir vērts izmēģināt, kopā ar “Eating Well”.
Vai vakariņās bija makaroni, bet porcija izrādījās lielāka, nekā domāji? Nesteidzies mest laukā – aukstie makaroni var kļūt par pamatu jaunam ēdienam! Lūk, trīs idejas, ko vari pagatavot 10–15 minūtēs, kopā ar “bbcgoodfood.com”.
Ne vienmēr ir laiks vai vēlēšanās vārīt, sautēt un maisīt. Bet siltu, veselīgu maltīti var pagatavot arī tad, ja virtuvē nevēlies pavadīt vairāk par 10 minūtēm – un bez ieslēgtas plīts. Tā saucamā “slinkā zupa” ir ideāla atbilde – tajā viss jau ir gatavs, vajag tikai sajaukt un uzsildīt, raksta “EatingWell.com”.
Vasara ir ideāls laiks saldējumam. Tomēr tie, kas ievēro diētu vai īpašu ēšanas režīmu, bieži uztraucas par savu svaru, domājot, vai šis deserts nāk par labu viņu veselībai vai traucē viņu uztura mērķiem. Vai saldējums ir veselīgs deserts vai nē.
Šo ēd pat viņa sieva – skatuves primadonna Alla Pugačova, kaut arī stingri seko līdzi savai slaidajai līnijai. Iespējams, Maksima gatavotā omlete ir tik garda, ka no tās nav iespējams atteikties!
Daudzi pieņem, ka makaronu salātu pagatavošana ir vienkārša un ir tikai citu ēdienu atdzesēta versija, taču ir viens solis, kas jāizdara, lai nodrošinātu izcilus salātus.
Tā ir īsta bezglutēna maltīte ar olbaltumvielām. Tortiljas aizstāšana ar salātiem ir lieliska, ja vēlas samazināt kaloriju daudzumu. Saņemsiet papildu uzturvielas bez tukšajām kalorijām.
Viesības - vai jūs esat namamāte vai viesis vienmēr ir lieliska ideja -, bet brīžos, kad virtuvē nav vēlmes vai iespējas darboties ar cepeškrāsni, nākas palauzīt galvu - ar ko pacienāt? “TheKitchn.com” piedāvā pārbaudītas idejas, kuras var sagatavot bez cepšanas – garšīgi, glīti un praktiski.
Mēs visi zinām, ka banāns ir auglis, bet zemene - oga. Taču, ja iedziļināmies botāniskajās definīcijās, izrādās, ka patiesībā banāns ir oga, kamēr zemenes tādas nav. Kā tā? Skaidro “unian.net”.
Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.
Kartupeļu biezenim nav nepieciešamas daudzas sastāvdaļas, tāpēc kartupeļu pagatavošanas veids ir ļoti svarīgs. Šī kļūda, vārot ūdeni, padara ēdienu pārāk lipīgu.
Ja vienkārši iemetīsiet zaļus kartupeļus cepeškrāsnī un cerēsiet uz labāko, ceptie kartupeļi noteikti nebūs tik gardi, kādi tie būtu, ja tos vispirms apvārītu.
Lady Gaga kokteilis šovasar kļūst populārs, mudinot fanus visā pasaulē malkot šiku Eiropas dzērienu. Vanity Fair YouTube videoklipā ar nosaukumu “Lady Gaga veic melu detektora testu” popzvaigzne atklāja, ka dzer sarkanvīnu nedaudz neparastā veidā, informē nypost.com.