Dzīvojam skaisti

Vakar, 18:03
Pat iesācējs kulinārijā var tikt galā ar šo recepti - pārliecinieties paši. Musaka ir sātīgs sacepums, kas pagatavots ar baklažānu, maltās gaļas un bešamela mērces kārtām.
Vakar, 10:03
Ingvers nav tikai aromātiska garšviela, kas ēdieniem piešķir raksturīgu pikantu garšu. Tas ir augs, kas gadsimtiem izmantots gan kulinārijas, gan ārstniecības nolūkos.
13.jan
Mandeļu piens ir augu izcelsmes produkts, ko iegūst, samaļot mandeles un sajaucot tās ar ūdeni. Tā ir alternatīva tradicionālajam govs pienam, un tai ir vairākas priekšrocības. Trīs iemesli, kādēļ savā uzturā iekļaut šo neikdienišķo produktu.
12.jan
Zupai visvienkāršākos dārzeņus (sīpoli, burkāni, kartupeļi) vispirms novārīja ūdenī, bet pēc tam iebiezina ar kausētu sieru. Sātīgi, lēti, ātri un, dīvainā kārtā, garšīgi.
11.jan
Šī recepte aicina pagatavot neticami gardu ķīniešu virtuves iedvesmotu ēdienu: baklažānus un kartupeļus ar kraukšķīgu garoziņu un garšīgu mērci.
11.jan
Spināti ir bagāti ar dabisko taukos šķīstošo pigmentu luteīnu, kas ir spēcīgs antioksidants. Bet ne katra to pagatavošanas metode ir noderīga. Kāds ir vienīgais pareizais veids, kā ēst spinātus, lai iegūtu maksimālu labumu?
10.jan
Pasniedziet brokastīs ceptas olas: palutiniet savus mīļos ar neparastu un garšīgu ēdienu. Starp citu, bērniem tas, visticamāk, ļoti patiks, pirmkārt, porciju formāta dēļ (mazos bieži vien biedē milzīgi ēdiena šķīvji), otrkārt, spilgtā izskata dēļ.
9.jan
Grauzdiņi ātri pagatavojas un izrādās ļoti garšīgi. Gatavojiet tos daudz - tie uzreiz pazūd no galda. Starp citu, grauzdiņš der arī brokastīs.
9.jan
Lietojot vistas kaulu buljonu katru dienu, tajā esošais kolagēns un aminoskābes var palīdzēt uzlabot ādu, īpaši tad, kad tā saskaras ar pirmajām novecošanās pazīmēm, raksta “healthdigest.com”.
8.jan
Pagatavošana prasīs ļoti maz laika. Vai vēlaties kaut ko saldu, bet nevēlaties uzņemt papildu kalorijas? Tad šī auzu pārslu cepumu recepte ir ideāli piemērota.
8.jan
Janvāris ir ziemas vidus un mēnesis, kad gaišais laiks jau palielinās, lēnām, bet pārliecinoši. Cenšamies pēc ilgākas atpūtas atgriezties darba ritmā. Tāpēc janvāra sezonas produkti ir ļoti ērti – barojoši un kalorijām bagāti.
7.jan
No atkausēšanas metodes ir atkarīga ne tikai produkta garša un tekstūra, bet arī uzturvielu daudzums, kas paliks gatavajā ēdienā. Pārtikas sasaldēšana ir ērta un praktiska. Šī pārtikas uzglabāšanas metode pagarina tā glabāšanas laiku un ļauj saglabāt maksimāli labvēlīgās īpašības.
6.jan
Ēdiens būs maigs ar spilgti krēmīgu garšu, un kraukšķīgā garoza nevienu neatstās vienaldzīgu. Šī ceptu kartupeļu versija ir ideāli piemērota kā neatkarīgs ēdiens vai kā piedeva zivīm, gaļai vai dārzeņiem. Tas ir viegli un ātri pagatavojams.
5.jan
Neatkarīgi no tā, vai to pārkaisa virs picas šķēles, sagatavo garšīgu marinādi vai iemaisa buljona zupā, nevar noliegt, ka oregano uzreiz uzlabo jebkuru garšu. Šis aromātiskais augs, kura izcelsme ir Grieķijas kalnos, jau sen ir bijusi ēdiena gatavošanas pazīme visā Vidusjūras reģionā.
4.jan
Kūciņa formu ieguvušas no keksa, bet saturs ir līdzīgs Lieldienu kūkai. Bet tajā pašā laikā tā paliek pilnīgi pašpietiekams produkts, kas var dekorēt gan uzkodu, gan desertu galdu.
3.jan
Šī neticami vienkāršā, bet neticami maigā biskvīta kūkas recepte aizraus ar savu vieglo pagatavošanu un garšīgo garšu. Sastāvdaļu minimums, maksimāla bauda.
3.jan
Kulinārijas speciālisti ir pārliecināti, ka mode pastāv ne tikai apģērbam un frizūrām, bet arī pārtikai. “The New York Times” intervēja ekspertus, kas apgalvo, ka 2025. gads būs veltīts kulinārijas noteikumu pārkāpšanai un tradīciju ignorēšanai.
2.jan
Lionas salāti tiks piedāvāti jebkurā bistro Francijas dienvidos. Liona ir valsts neoficiālā gastronomiskā galvaspilsēta, un šie salāti ir ideāls veids, kā to iepazīt.
1.jan
Vai Ziemassvētku eglīte varētu kļūt par svētku galda sastāvdaļu 2025. gada pirmajās dienās? No īsiem cepumiem līdz skuju tējai – ikviena mīļākā eglīte var būt ne tikai rotājums, bet arī vitamīnu avots.
30.dec 2024
Briseles kāposti ar krēmīgu mērci un Gruyere sieru, kas cepti līdz kraukšķīgumam, lieliski papildina gaļas ēdienu.
29.dec 2024
Klasiskie Cēzara salāti ar vistu tagad ir tik populāri, ka ikvienam ir vismaz ideja par to, kā to pagatavot. Un viss šeit ir patiešām vienkāršs, ja ne ēdiena galvenā iezīme - oriģinālā mērce. Protams, var iztikt ar banālu veikalā nopērkamo majonēzi, taču ar to salāti uzreiz zaudēs savu "seju".
28.dec 2024
Tā ir ilūzija, ka mandarīni ir labi un garšīgi tikai svaigā veidā. Būsiet pārsteigti, bet var cept arī pīrāgus ar mandarīniem: tie sanāks ar tādu pašu gardu, jautru aromātu kā paši augļi.