© Ekrānuzņēmums

Paplašinot video satura piedāvājumu, katru piektdienu pulksten 10 no rīta NRA saviem lasītājiem, skatītājiem un klausītājiem piedāvās jaunu raidījumu - NRA Dzīvesstila raidījumu interesantu, atklātu, īstu sarunu formātā “Nemākslīgais intelekts".

Pirmais raidījums “Nemākslīgais intelekts”, kuru vadīs NRA Dzīvesstila redaktore, aktrise Kristīne Krūze - Hermane un aktrise Dārta Daneviča, ēterā jau rīt, 2. jūnijā, pulksten 10.

"Ir cilvēki, kurus sabiedrībā atzinīgi novērtē, cildinot viņu briedumu, taču tikpat bieži gadās dzirdēt arī frāzi "viņam/viņai acīmredzot iestājusies pusmūža krīze". Kas nosaka, kurā no šiem virzieniem vīrietis vai sieviete dodas, sasniedzot 40, 45, 50 gadu vecumu, cik nopietni un pamatoti ir pusmūža krīzes psiholoģiskie aspekti, kādi ir tās atšķirīgie cēloņi vīriešu un sieviešu vidū, kā ir "būt tur iekšā", un, protams, - kā ar to sadzīvot, pārdzīvot un ..izdzīvot?" par jauno raidījumu stāsta Kristīne Krūze-Hermane.
Pirmā raidījuma viesi:

  • psiholoģe, Junga analītiskās psiholoģijas un psihoterapijas speciāliste, kā arī viena no biežāk
pieaicinātākajiem ekspertiem Latvijā jautājumos, kas skar seksualitāti- Kristīne Balode;
  • viens no vadošajiem PR speciālistiem valstī, vienlaikus arī rakstnieks un erudīts dažādu jomu eksperts un "tiktokeris" - Jurģis Liepnieks.

Nra.lv savu attīstību video formāta virzienā uzsāka jau pērn ar raidījumu "Sarunas ar Veidemani". Savukārt pirms vairākiem mēnešiem portāls NRA kļuva par sadarbības partneri diviem video podkāstiem. Rezultātā kopš šī gada aprīļa portālā tiek pārraidīts ne vien Latvijā, bet arī jau starptautiski atpazīstamās jauniešu sporta organizācijas “Ghetto Games” podkāsts. Savukārt maija sākumā medijs kļuva par populārā Youtube raidījuma “Dž.Spot” informatīvo atbalstītāju, kā rezultātā nra.lv portāla lietotājiem ir unikāla iespēja pirmajiem apskatīties atklātās sarunas starp teātra režisoru Dž. Dž. Džilindžeru un Latvijas slavenībām.

Savukārt kopš maija vidus pie lasītājiem un skatītājiem dodas Neatkarīgās diskusiju raidījumums, kas īsā laikā guvis lielu popularitāti.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv