virtuve

16.jan 2010
Etiķis ir bijis pazīstams jau pašām senākajām civilizācijām. Mūsdienās tā izmantojums ir ļoti plašs un arī tā veidi ir ļoti dažādi – ābolu etiķis, vīnogu etiķis, balzametiķis, citronu etiķis, šampanieša etiķis, vīna etiķis un daudzi citi.
23.nov 2009
Vēlaties zupai piemest tikko plūktu lauru lapu? Rudens drēgnumā palutināt sevi ar maigām biešu lapiņām vai tikko šķītiem lociņiem? Atliek vien ķerties pie darba, lai arī jūsu mājās sazaļotu garšaugu dārziņš.
23.nov 2009
Jaunajos Fiskars Takumi nažos nemainīgi augstā kvalitāte apvienota ar Japānas tradīcijām, iedvesmojoties no unikālā slīpā dizaina, kas raksturīgs šīs kultūras gatavošanas rīkiem.
17.nov 2009
"Mana mamma izcili gatavo ēst, bet tēvs ir kaislīgs makšķernieks, tāpēc kopš bērnības esmu varējusi baudīt daudzveidīgu un garšīgu ēdienu.
14.nov 2009
Skābētus kāpostus šajā laikā prasmīgas saimnieces parasti jau ir sarūpējušas pašas, atliek vien izvēlēties, kādus ēdienus no tiem gatavot, – sautēt, izmantot tos salātos, bet varbūt ir kāre pēc pīrādziņiem ar kāpostiem.
7.nov 2009
"Pirms kādiem desmit gadiem apmeklēju "Dzīves skolas" nodarbības, kur tika sludināti veselīgas dzīves pamatprincipi. Ja atmiņa neviļ, uzsvars tika likts uz medu, vingrošanu un pirti. Šobrīd manā dzīvē vairs palicis tikai medus," vērtējoši saka foto ziņu aģentūras f64 fotogrāfs Kaspars Krafts.
3.okt 2009
Esmu pārliecināta – Jānis manā dzīvē ienāca tāpēc, ka biju gatava ģimenes dzīvei gan emocionāli, gan gluži praktiski," uz ēst gatavošanas prasmes lielo nozīmi, meklējot otru pusīti, norāda M. Čehova Rīgas Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova.
25.sep 2009
Ko izvēlēties – krējumu vai tā dēvēto krējuma izstrādājumu? Ņemt to, kas lētāks, vai tomēr papētīt produkta sastāvu un pārdomāt varbūtējos plusus un mīnusus? Kad naudas kļuvis mazāk, pircēji produktus izvēlas rūpīgāk.
22.sep 2009
Tik zīmīgs nosaukums ir mākslinieces Lindas Daņiļevskas un Jura Jakšpētera pirmajai kopīgajai izstādei, kas līdz 3. oktobrim apskatāma galerijā "Istaba". "Mums mājās ir liels galds, pie kura viss notiek.
25.aug 2009
„Virtuve ir vieta, kur ģimene pulcējas, lai kopā ieturētu maltītes, satiktos pēc garas darba dienas. Dažkārt tā ir arī vieta, kur pasēdēt ar draugiem vai labiem kaimiņiem. Tāpēc viens no svarīgākajiem jautājumiem - vai virtuves mēbeles ir atbilstošas un piemērotas jūsu dzīves stilam? Paļaujieties uz mums, palīdziet mums un mēs izveidosim jums labāko virtuves risinājumu,” uzsver SIA Sanoda mēbeļu projektētājs un konsultants Valdis Ķezbers.
25.aug 2009
„Virtuve ir vieta, kur ģimene pulcējas, lai kopā ieturētu maltītes, satiktos pēc garas darba dienas. Dažkārt tā ir arī vieta, kur pasēdēt ar draugiem vai labiem kaimiņiem. Tāpēc viens no svarīgākajiem jautājumiem - vai virtuves mēbeles ir atbilstošas un piemērotas jūsu dzīves stilam? Paļaujieties uz mums, palīdziet mums un mēs izveidosim jums labāko virtuves risinājumu,” uzsver SIA Sanoda mēbeļu projektētājs un konsultants Valdis Ķezbers.
25.aug 2009
Paļaujieties uz mums un mēs izveidosim jums labāko virtuves risinājumu," uzsver SIA Sanoda mēbeļu projektētājs un konsultants Valdis Ķezbers.
25.aug 2009
Paļaujieties uz mums un mēs izveidosim jums labāko virtuves risinājumu," uzsver SIA Sanoda mēbeļu projektētājs un konsultants Valdis Ķezbers.
11.aug 2009
"Izmantojot šīs plītis, ēdienu iespējams pagatavot ātri, turklāt šis process būs drošs un ekonomisks," uz indukcijas sildvirsmas galvenajām priekšrocībām norāda Electrolux pārstāvniecības Latvijā iebūvējamās tehnikas pārdošanas vadītājs Jānis Cimdiņš.