Receptes

21.jan 2015
Pāris olu, pāris karošu piena, drusku sāls – sakuļ, lej uz pannas, un omlete gatava: ātri pagatavojams, klasisks ikdienas brokastu ēdiens daudzās mājās. Bet vismaz reizi nedēļā – nu, teiksim, brīvdienu rītos, kad nekur nav jāskrien un jāsteidzas, to pašu brokastu omleti var taču atļauties pagatavot mazliet neikdienišķāk.
20.jan 2015
Pikantais ievārījums jeb čatnijs lieliski garšo ar ceptas, sautētas vai grilētas gaļas ēdieniem, sader ar zivju un rīsu ēdieniem.
20.jan 2015
Šī viegli pagatavojamā siera zupa īpaši priecēs siera ēdienu cienītājus.
19.jan 2015
Gardi salāti vieglai, bet pilnvērtīgai maltītei.
18.jan 2015
Šis gardais pīrāgs īpaši labi garšos ar saldējumu.
17.jan 2015
Šie mazie, elegantie kēksiņi, jeb mafini īpaši priecēs saldummīļus.
17.jan 2015
Kas patiesībā tu esi? Ko mēs esam nodarījuši viens otram? – šos jautājumus Niks Danns sev uzdod piektās kāzu gadadienas rītā, kad pēkšņi pazūd viņa sieva Eimija.
17.jan 2015
Šis gardais sautējums ne tikai palīdzēs attīrīt un spēcināt organismu, bet arī patiks pat izvēlīgākajiem gardēžiem.
16.jan 2015
Veicina aknu attīrīšanu no ziemas ēdiena atliekām.
15.jan 2015
Šī gardā omlete īpaši priecēs siera cienītājus.
12.jan 2015
Šis izsmalcinātais ēdiens priecēs pat vissmalkāko ēdienu cienītājus.
9.jan 2015
Šis gardais, viegli pagatavojamais ēdiens īpaši priecēs makaronu ēdienu cienītājus.
9.jan 2015
Pelēkie zirņi ar speķīti un kefīru, zirņu pikas, zirņu zupa ar žāvētām ribiņām – tradicionāli, visiem zināmi latviešu kulta ēdieni, ko ceļam galdā gan ikdienā, gan svētku reizē. Bet vai desertu no pelēkajiem zirņiem var dabūt gatavu? Izrādās, var!
1.jan 2015
Šie salāti ir ne tikai lēti un viegli pagatavojami, bet arī veselīgi un gardi.
1.jan 2015
Recepte kā vienkārši pagatavot gardas un sātīgas kartupeļu pankūkas.
16.dec 2014
Gards, kraukšķīgs cālis medus mērcē ies pie sirds ikvienam gardēdim.
2.dec 2014
Kas, gan, var būt labāks par silta dzēriena tasīti aukstā, spalgā ziemas rītā?
1.dec 2014
Ziemas mēnešos gribas, lai ir ne tikai silti un omulīgi, bet arī pēc pastaigas nobaudīt karstu un garšīgu dzērienu. Dodoties ikdienas gaitās, labs risinājums – ņemt līdzi termosu ar kādu iemīļotu dzērienu, lai var sasildīties, kad jūtaties nosaluši. Tradicionālais dzēriens, ko visbiežāk dzer, kad ir auksti – aromātiska, karsta tēja.
20.nov 2014
Gada tumšākā laika ikdienai vajag vairāk krāsu, vairāk prieka, vairāk azarta un uzdrīkstēšanās. Viens no veidiem, kā to izdarīt – pagatavot gardu, košu, veselīgu ēdienu no kvalitatīviem un dabiskiem pašmāju produktiem. Un pagatavot tā, lai jau no maltītes uzlūkošanas vien pakrūtē iekņudētos un mute būtu siekalu pilna!
14.nov 2014
Šis kēkss būs lieliska alternatīva tik ierastajam rozīņu kēksiņam.