Pagatvo pats! Cepumi ar kanēli un lazdu riekstiem

© Publicitātes foto

Brīnišķīgi amerikāņu cepumi ar lazdu riekstiem, asu kanēli un kraukšķīgu tumšo niedru cukuru.

Porciju skaits - 8

Sastāvdaļas

  1. 1 tējk. cepamais pulveris
  2. 2 ēd.k. Santa Maria kanēlis, malts
  3. 200 g mīkstināts sviests
  4. 2 dl granulēts cukurs
  5. 1 dl neattīrīts tumšais niedru cukurs
  6. 2 gab. olas
  7. 150 g lazdu rieksti
  8. 200 g baltā šokolāde
  9. 3.5 dl kviešu milti
  10. 2 dl auzu milti
  11. 1 tējk. sāls

Pagatavošana

  1. Uzkarsējiet krāsni līdz 200 °C.

  2. Samaisiet bļodā sviestu, cukuru, tumšo niedru cukuru un olas.

  3. Atsevišķi samaisiet lazdu riekstus, šokolādi un citas sausās sastāvdaļas. Tad visu samaisiet vienā bļodā.

  4. Uzlieciet mīklu uz plāts ar cepampapīru. Cepiet 10-15 minūtes.

  5. Ļaujiet cepumiem atdzist uz plāts.



Izklaide

Kopīgā “Kalladoo” dziesmā un “čigānu gājienā” vienojies ansamblis “Viedais Fonogrāfs” ar Arni Veisbārdi priekšgalā un folkloras kopa “Grodi”, kuras redzamākās pārstāves ir Aīda Rancāne ar meitām Asnati un Aurēliju.