RECEPTE: Baltais karstvīns ar kanēli un kardamonu
 
Publicitātes foto ©Pixabay

Iedvesmojiet savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedziet ar piparkūku grissini un pikantajām Ziemassvētku mandelēm.

Porciju skaits - 8

Sastāvdaļas

  1. 200 ml cukurs
  2. 200 ml ūdens
  3. 1 pudele baltvīns (75 cl)
  4. 1 apelsīna miziņa
  5. 2 ēd.k. kardamona sēklas
  6. 2 gab. kanēļkoka miza
  7. 5 gab. karambola šķēles

Pagatavošana

1. Traukā savāriet cukuru ar ūdeni. Ļaujiet atdzist.

2. Pievienojiet vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsējiet 5 minūtes.

3. Izkāsiet garšvielas un pasniedziet uzreiz vai ielejiet pudelēs.