marināde

12.okt
Marinēti dārzeņi bieži ir ēdienkartē un tiek ēsti gan ziemā, gan vasarā. Ko darīt ar šķidrumu no burkas pēc tam, kad visi dārzeņi ir apēsti? Daudzi droši vien to vienkārši izlej. Taču profesionāļi iesaka izmantot pārpalikušo marinādi.
12.jun
Labākais laiks gaļas marinēšanai ir 1–2 stundas pirms cepšanas, pirms gatavošanas gaļu vajag turēt ārpus ledusskapja.
21.jūl 2021
Aromātisks kvass, sīpoli un garšvielas padarīs gaļu ļoti garšīgu. Recepte paredzēta 1 kg cūkgaļas. Marinēšanas laiks – divas trīs stundas.
21.apr 2021
Ar pavasara siltumu atnāk arī vēlme baudīt maltīti dārzā, āra terasē un citos zaļumos. Ja savu grileszonu esi atklājis, tad piedāvājam žurnāla "Māja" arhīvos atrastas, žurnālistes Inas Zelčas apkopotas šašliku marinades receptes.
1.sep 2020
Šoreiz izmēģini mazliet neirastāku gurķu marinādi saviem krājumiem.
15.aug 2020
Pieredzes bagātais šefpavārs Dzintars Kristovskis iesaka oriģinālas gaļas marinādes receptes putnu gaļas cienītājiem.
12.aug 2020
Vasaras mēneši ir lielisks laiks grilēšanai un maltīšu baudīšanai brīvā dabā, un arī Latvijas visai mainīgie laika apstākļi nebūt nav šķērslis laika pavadīšanai pie kopīga pusdienu vai vakariņu galda, baudot gardu gaļas maltīti aromātisku dūmu apskāvienos. Pieredzes bagātais šefpavārs Dzintars Kristovskis iesaka oriģinālas gaļas marinādes receptes cūkgaļas un liellopu gaļas cienītājiem, kas veido izcilus garšas savienojumus un kalpo kā lieliska alternatīva brīžos, kad rodas vēlme ieviest jaunas vēsmas ikdienas vai svētku galda ēdienkartē.
16.okt 2017
Šķiet, uz jau­tā­ju­mu, kā ma­ri­nēt ga­ļu, at­bil­de ir zi­nā­ma un vien­kār­ša, tā­pat kā uz jau­tā­ju­mu, kā­pēc tā va­ja­dzī­ga. Pro­tams, tā­pēc, lai mīk­sti­nā­tu ga­ļu, pie­šķir­tu tai īpa­šu garš­u un aro­mā­tu pirms cep­ša­nas.