Sulīga un maiga - interesanta marināde gaļai, atklājot grilēšanas sezonu

© unsplash.com

Vai plānojat cept gaļu? Izmēģiniet šo marinādi ar kivi - gaļa izdosies ārkārtīgi sulīga un maiga! Recepte kopā ar “worldrecipes.eu”.

Jums vajadzēs:

cūkgaļa, 2 kilogrami;

kivi: 2 (lieli);

sāls;

melnie un smaržīgie pipari;

garšvielu maisījums šašlikam: pēc garšas.

Pexels.com

Pagatavošana

Vispirms gaļu vēlamā izmēra gabaliņos viegli apkaisa ar pipariem un sāli, atstāj uz pāris stundām.

Tad smalki sagriež kivi, pievieno tējkaroti garšvielu maisījuma un samaisa. Ļauj gaļai nostāvēties nedaudz vairāk par stundu.

Gaļu cep uz labi sakarsētām oglēm - var cept arī cepeškrāsnī.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem un tvaicētiem dārzeņiem, lai iegūtu sātīgu maltīti.

Gaļa, marinēta ar kivi, izdosies patiešām sulīga un maiga, pateicoties kivi esošajam skābumam.

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais