Sulīga un maiga - interesanta marināde gaļai, atklājot grilēšanas sezonu

© unsplash.com

Vai plānojat cept gaļu? Izmēģiniet šo marinādi ar kivi - gaļa izdosies ārkārtīgi sulīga un maiga! Recepte kopā ar “worldrecipes.eu”.

Jums vajadzēs:

cūkgaļa, 2 kilogrami;

kivi: 2 (lieli);

sāls;

melnie un smaržīgie pipari;

garšvielu maisījums šašlikam: pēc garšas.

Pexels.com

Pagatavošana

Vispirms gaļu vēlamā izmēra gabaliņos viegli apkaisa ar pipariem un sāli, atstāj uz pāris stundām.

Tad smalki sagriež kivi, pievieno tējkaroti garšvielu maisījuma un samaisa. Ļauj gaļai nostāvēties nedaudz vairāk par stundu.

Gaļu cep uz labi sakarsētām oglēm - var cept arī cepeškrāsnī.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem un tvaicētiem dārzeņiem, lai iegūtu sātīgu maltīti.

Gaļa, marinēta ar kivi, izdosies patiešām sulīga un maiga, pateicoties kivi esošajam skābumam.

Virtuvē

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais