Talsu veselības centra vadītāja, veselības zinātņu eksperte un Biznesa augstskolas Turība absolvente Ingrīda Savicka sniedz padomus, kā svētkos baudīt gardās maltītes, bet nepārēsties, lai pēc svētkiem nebūtu jāmeklē ārsta palīdzība. Tāpat I.Savicka aicina pieskatīt arī mazos svētku svinētājus, lai apēsto mandarīnu un saldumu daudzums nenodarītu kaitējumu veselībai.
Svētku gaidīšanas laiks katram no mums ir saspringts un visdažādāko rūpju pārpilns, tāpēc ikviena iespēja tiem sagatavoties laikus ir patiess ieguvums, ko grēks neizmantot. Kūku, kēksu vai pudiņu pagatavošana vairākas nedēļas pirms Ziemassvētkiem – tas taču ir katras īstenas namamātes klusais sapnis, kam varam palīdzēt piepildīties!
Kādai jaunai latvietei izdevies bez drastiskām diētām un apšaubāmiem medikamentiem gada laikā nomest 44 kilogramus liekā svara. Portāls nra.lv saviem lasītājiem piedāvā jaunās dāmas veiksmes stāstu:
Katram ēdienam ir noteikta loma, un kūka virtuves baletā ir pirmā balerīna. Izdevniecība “White Book” izdevusi grāmatu “Kūkas”, kurā iekļautas tepat Latvijā, tautā iemīļotā recepšu portāla Bonappetit.lv virtuvē tapušas receptes.