ēdiens

8.apr 2016
Lai labi garšo!
7.apr 2016
Lai labi garšo!
6.apr 2016
Labu apetīti!
4.apr 2016
Lai labi garšo!
21.mar 2016
Kā vēsta informācija sociālajā tīklā twitter, kādā MAXIMA lielveikalā Jūrmalā tiek pārdoti pavisam apšaubāmas kvalitātes citrusi.
19.feb 2016
Padari dienu īpašāku, sagatavojot svinīgas pusdienas un piedomājot pie noformējuma un ēdiena pasniegšanas veida. Lai gardi!
18.feb 2016
Iesaka bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena
17.feb 2016
Iesaka bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena
14.feb 2016
Recepti iesaka bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena.
13.feb 2016
Saldā ēdiena recepti, kas ir kā radīta romantiskām vakariņām divatā, ieteica bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena.
2.feb 2016
Valdība šodien atbalstīja Veselības ministrijas (VM) izstrādātos grozījumus noteikumos, kas atļauj izglītības iestādēs skolēnu ēdināšanai izmantot pārtikas produktus, kuri satur dabīgos aromatizētājus un krāsvielas, kā arī atsevišķus konservantus.
22.jan 2016
Bulciņas un smalkmaizītes, kas ir iekļautas skolu ēdnīcu ēdienkartēs, skolās drīkst tirgot, aģentūrai LETA norādīja Izglītības iestāžu ēdinātāju asociācijas (IIĒA) vadītāja Silvija Miniča.
photo_camera
15.jan 2016
Ziemā īpaši jāpievērš uzmanība, lai ar uzturu uzņemtu pēc iespējas vairāk vitamīnu, tāpēc izvēlamies produktus, kuri ar tiem bagāti. Viens no tādiem – dzērvenes. Pēc tām kāre aukstajos mēnešos ir liela, jo tās ir vērtīgas un noderīgas imunitātes nostiprināšanai.
31.dec 2015
Bez dažādiem cepumiem un cepumiņiem svētkos iztikt nevar: tie ir gluži vai obligāti un neaizvietojami jebkurā tējas vai kafijas baudīšanas reizē, tie ir kā īsts glābējriņķis, kad pie durvīm klauvē negaidīti viesi, tie ir kā droša atpazīšanas zīme – namā, kur galdā tiek celta bagātīga cepumu izlase, saimnieko īsta saimniece.
27.dec 2015
Latviešu kulināro tradīciju bagātajā pūrā "Māja" piedāvā ienest kādas jaunas vēsmas.
24.dec 2015
Iecerot Ziemassvētku un Vecgada vakara cienastu, uzmanību piesaista neticami skaisti attēli ar profesionāļu gatavotiem un rotātiem ēdieniem. Daudzas namamātes par tiem brīdi papriecājas, bet, reālistiski samērojot savu varēšanu ar šefpavāru mākslu, šīs receptes tomēr neizvēlas. Reizēm, lasot aprakstu, šķiet, ka viss ir izdarāms, taču attur garais sastāvdaļu saraksts – maza šķipsniņa no šī, pilīte no tā, kriksītis no vēl kaut kā, bet galu galā iznāk, ka jāsapērk vesela kaudze iepakojumu, kuriem ir visai mazas izredzes tapt izlietotiem līdz galam.
20.dec 2015
Lai labi garšo!