RECEPTE: Murķeļu kotletes

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

• 0,5 kg novārītu, samaltu murķeļu

• 0,5 kg maltas gaļas

• 2 olas

• 3 ēd. k. uzbriedinātas mannas

• rīvmaize

• eļļa, sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

no receptē minētajām sastāvdaļām gatavo kotlešu masu, veido kotletes.

Tās apviļā rīvmaizē un sakarsētā eļļā cep no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pasniedz ar mērci, vārītiem kartupeļiem un zaļumu salātiem.



Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais