ēdiens

26.nov 2015
Vēls rudens, ziema vai agrs pavasaris – tas ir dzērveņu uzvaras gājiena laiks.
24.nov 2015
Kādai jaunai latvietei izdevies bez drastiskām diētām un apšaubāmiem medikamentiem gada laikā nomest 44 kilogramus liekā svara. Portāls nra.lv saviem lasītājiem piedāvā jaunās dāmas veiksmes stāstu:
10.nov 2015
Katram ēdienam ir noteikta loma, un kūka virtuves baletā ir pirmā balerīna. Izdevniecība “White Book” izdevusi grāmatu “Kūkas”, kurā iekļautas tepat Latvijā, tautā iemīļotā recepšu portāla Bonappetit.lv virtuvē tapušas receptes.
1.nov 2015
Lai labi garšo!
25.okt 2015
Sociālajos tīklos ir populāri salīdzināt lietas un parādibas, kādas tās mēs iedomājamies vai redzam citus tās veicot un, kāds rezultāts, kad paši ķeramies pie lietas. Piedāvājam tuvojošo amerikāņu Helovīnu svētku galda cienastu - kādam tam bija jāizskatās un kā tas patiesība cilvēkiem iznācis!
24.okt 2015
Lieliska uzkoda
20.okt 2015
Šis banānu dzēriens palīdzēs izvadīt no organisma toksīnus turklāt veicinās svara zudumu un izmaksās pavisam nedaudz!
15.okt 2015
Reti kurš kādreiz dzīvē nav dzirdējis frāzi "beidz spēlēties ar ēdienu." Šoreiz CNN publicējis fotogaleriju, kur kāds fotogrāfs bez aizspriedumiem izmantojis dažādas ēdamas lietas, lai radītu patiesi unikālus un interesantus mākslas darbus.
11.okt 2015
Labu apetīti!
10.okt 2015
Lai labi garšo!
8.okt 2015
Lai labi garšo!
7.okt 2015
Labu apetīti!
6.okt 2015
Lai labi garšo!
4.okt 2015
Labu apetīti!
3.okt 2015
Lai labi garšo!
2.okt 2015
Regulāra biešu ēšana nāk par labu veselībai. Uzturvielas, kas ir bietēs, kalpo sirds un asinsvadu slimību profilaksei, jo sekmē holesterīna līmeņa normalizēšanos; palīdz ārstēt iekaisumus, pazemināt asinsspiedienu, mazināt osteoporozes risku, uzlabot aknu šūnu darbību, stabilizēt cukura līmeni asinīs; palīdz pret nogurumu un uzlabo pašsajūtu tiem, kas ārstē mazasinību; aktivizē vielmaiņu, uzlabo gremošanu un novērš aizcietējumus. Iespējams, ka, pateicoties spēcīgajiem antioksidantiem, kas ir bietēs, tās arī noder atsevišķu vēža veidu profilaksei. Bietes ir mazkaloriskas, satur zināmu daudzumu balastvielu, ir salīdzinoši bagātas ar folskābi, tāpat satur arī kāliju, fosforu, magniju, dzelzi, cinku.