ēdiens

1.nov 2015
Lai labi garšo!
25.okt 2015
Sociālajos tīklos ir populāri salīdzināt lietas un parādibas, kādas tās mēs iedomājamies vai redzam citus tās veicot un, kāds rezultāts, kad paši ķeramies pie lietas. Piedāvājam tuvojošo amerikāņu Helovīnu svētku galda cienastu - kādam tam bija jāizskatās un kā tas patiesība cilvēkiem iznācis!
24.okt 2015
Lieliska uzkoda
20.okt 2015
Šis banānu dzēriens palīdzēs izvadīt no organisma toksīnus turklāt veicinās svara zudumu un izmaksās pavisam nedaudz!
15.okt 2015
Reti kurš kādreiz dzīvē nav dzirdējis frāzi "beidz spēlēties ar ēdienu." Šoreiz CNN publicējis fotogaleriju, kur kāds fotogrāfs bez aizspriedumiem izmantojis dažādas ēdamas lietas, lai radītu patiesi unikālus un interesantus mākslas darbus.
11.okt 2015
Labu apetīti!
10.okt 2015
Lai labi garšo!
8.okt 2015
Lai labi garšo!
7.okt 2015
Labu apetīti!
6.okt 2015
Lai labi garšo!
4.okt 2015
Labu apetīti!
3.okt 2015
Lai labi garšo!
2.okt 2015
Regulāra biešu ēšana nāk par labu veselībai. Uzturvielas, kas ir bietēs, kalpo sirds un asinsvadu slimību profilaksei, jo sekmē holesterīna līmeņa normalizēšanos; palīdz ārstēt iekaisumus, pazemināt asinsspiedienu, mazināt osteoporozes risku, uzlabot aknu šūnu darbību, stabilizēt cukura līmeni asinīs; palīdz pret nogurumu un uzlabo pašsajūtu tiem, kas ārstē mazasinību; aktivizē vielmaiņu, uzlabo gremošanu un novērš aizcietējumus. Iespējams, ka, pateicoties spēcīgajiem antioksidantiem, kas ir bietēs, tās arī noder atsevišķu vēža veidu profilaksei. Bietes ir mazkaloriskas, satur zināmu daudzumu balastvielu, ir salīdzinoši bagātas ar folskābi, tāpat satur arī kāliju, fosforu, magniju, dzelzi, cinku.
2.okt 2015
Šis saldais ēdiens ir variācija par amerikāņu tradicionālo Pateicības dienas ķirbju pīrāgu. Atšķirība tikai tā, ka saldā ķirbju masa, kuru tradicionāli liek pīrāga vidū, nu pasniegta kā pudiņš.
2.okt 2015
Svinot rudens Rīgas restorānu nedēļas tuvošanos un turpinot pagājušajā gadā aizsākto tradīciju, līdz 4.oktobrim dažādās Rīgas vietās darbosies mobilais restorāns, aģentūru LETA informēja Rīgas Tūrisma attīstības birojs (RTAB).
2.okt 2015
Bumbieri pieder pie tiem augļiem, ko izvēlas samērā bieži. Ja tie ir pilnībā nogatavojušies, tad ir medaini saldi, sulīgi un mutē burtiski izkūst. Gatavojot ēdienus, bumbierus var dažādi izmantot – karamelizēt, kombinēt salātos ar sieru vai sacept, piemēram, ar zilo sieru, vai izmantot kā citādi.
1.okt 2015
Veselīgas, labi glabājas, nav dārgas un der ļoti daudziem ēdieniem – tas viss pamatoti sakāms par sarkanajām galda bietēm. Cilvēku ēdienkartē tās ir jau vairākus gadu tūkstošus.