Labu apetīti!
SASTĀVDAĻAS:
• 1 citrons
• 1 laims
• 1 apelsīns
• 1 paciņa želatīna
• 3 ēdamkarotes brūnā cukura
• 750 g grieķu jogurta
• Ziemassvētku garšvielas
• rotāšanai – dažādas svaigas ogas
PAGATAVOŠANA:
no visiem citrusaugļiem izspiež sulu (ja vēlas, var pievienot nedaudz rīvētu miziņu).
Sulai pievieno uzbriedinātu, karstā ūdens peldē izkausētu želatīnu un brūno cukuru. Maisot pāris minūtes karsē uz mazas uguns.
Pievieno grieķu jogurtu, masu kārtīgi samaisa, līdz iegūta vienmērīga konsistence.
Desertu pilda porciju trauciņos un 2–3 stundas atstāj ledusskapī, lai atdzesējas.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām, piparmētru lapiņām. Ieteicams pievienot kādu skābenu ogu mērcīti.