RECEPTE: Kokospiena Panna cotta ar pildījumu

© No Lindas Tellgrenas personīgā arhīva

Recepti iesaka bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena.

SASTĀVDAĻAS (4 personām):

• 200 ml kokosriekstu piena

• 200 ml saldā krējuma

• 100 g želejas cukura Multi

• 1,5 tējk. vaniļas cukura

Mērcei:

• 200 g aveņu

• 2 tējk. cukura

Pagatavošana: želejas cukuru sajauc ar kokosriekstu pienu un saldo krējumu, pievieno vaniļas cukuru.

Masu liek uz uguns, sagaida pirmo burbuli un ļauj visam vārīties 30 sekundes uz mazas liesmas, nepārtraukti maisot.

Salej četros trauciņos un liek ledusskapī atdzesēties un sastingt.

Aveņu mērci pagatavo, ogas sablendējot ar cukuru. Atdzesē.

Pirms pasniegšanas panna cottu pārlej ar aveņu mērci.



Izklaide

Latvijas pazīstamais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns pēc šķiršanās no LTV pievienojies “Go3 Sport” komentētāju komandai, un turpmāk viņa balss būs dzirdama dažādu futbola līgu un turnīru spēļu translācijās.

Svarīgākais