RECEPTE: Kokospiena Panna cotta ar pildījumu

© No Lindas Tellgrenas personīgā arhīva

Recepti iesaka bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena.

SASTĀVDAĻAS (4 personām):

• 200 ml kokosriekstu piena

• 200 ml saldā krējuma

• 100 g želejas cukura Multi

• 1,5 tējk. vaniļas cukura

Mērcei:

• 200 g aveņu

• 2 tējk. cukura

Pagatavošana: želejas cukuru sajauc ar kokosriekstu pienu un saldo krējumu, pievieno vaniļas cukuru.

Masu liek uz uguns, sagaida pirmo burbuli un ļauj visam vārīties 30 sekundes uz mazas liesmas, nepārtraukti maisot.

Salej četros trauciņos un liek ledusskapī atdzesēties un sastingt.

Aveņu mērci pagatavo, ogas sablendējot ar cukuru. Atdzesē.

Pirms pasniegšanas panna cottu pārlej ar aveņu mērci.



Izklaide

Festivāla organizatori ar prieku paziņo, ka biļešu tirdzniecība uz nākamā gada festivālu Laima Rendezvous Jūrmala 2025, kas norisināsies no 25. līdz 27. jūlijam gleznainajā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, ir sākusies. Festivāls jau ir kļuvis par vasaras mūzikas tradīciju, kas vieno izcilākos māksliniekus no Latvijas un visas pasaules, dāvājot skatītājiem neaizmirstamus dzīvas mūzikas svētkus orķestra pavadībā, informē organizatori.

Svarīgākais