RECEPTE: Kokospiena Panna cotta ar pildījumu

© No Lindas Tellgrenas personīgā arhīva

Recepti iesaka bloga Lindas virtuve radītāja un ēst gatavošanas entuziaste Linda Tellgrena.

SASTĀVDAĻAS (4 personām):

• 200 ml kokosriekstu piena

• 200 ml saldā krējuma

• 100 g želejas cukura Multi

• 1,5 tējk. vaniļas cukura

Mērcei:

• 200 g aveņu

• 2 tējk. cukura

Pagatavošana: želejas cukuru sajauc ar kokosriekstu pienu un saldo krējumu, pievieno vaniļas cukuru.

Masu liek uz uguns, sagaida pirmo burbuli un ļauj visam vārīties 30 sekundes uz mazas liesmas, nepārtraukti maisot.

Salej četros trauciņos un liek ledusskapī atdzesēties un sastingt.

Aveņu mērci pagatavo, ogas sablendējot ar cukuru. Atdzesē.

Pirms pasniegšanas panna cottu pārlej ar aveņu mērci.



Izklaide

Joprojām jaunais dziedātājs Edvards Strazdiņš, kuru joprojām mēdz dēvēt par latviešu kantrī mūzikas jauno cerību, izdevis jaunu albumu. Tas jau pieejams mūzikas straumēšanas un lejupielādes servisos, taču līdz oficiālai tā klajā nākšanas svinībām gan nāksies vēl uzgaidīt - prezentācijas koncerts notiks 30. septembrī kultūras centrā “Ulbrokas pērle”.