RECEPTE: Kanapē ar garnelēm

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

• 10 mazas maizes šķēlītes

• 10 negatavas tīģergarneles

• 25 g mīksta sviesta

• 1 tējkarote rīvētu mandeļu

• 1 maza ķiploka daiviņa

• 1 mazs sīpols

• 25 g žāvēta bekona

• buntīte pētersīļu

• eļļa cepšanai, sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

bekonu, sīpolu, ķiploku, pētersīļus sasmalcina, sajauc ar rīvētajām mandelēm un mīksto sviestu, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Maizes šķēles apgrauzdē.

Sakarsētā eļļā apgrozot izcep izlobītās garneles, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Uz grauzdētajām maizītēm liek zaļumu sviestu, virsū – garneles.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais