RECEPTE: Spirdzinošā garneļu uzkoda

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

• vārītas garneles

• 2 ēdamkarotes saldās čili mērces

• 1 laima sula

• 1 laims

• avokado, salātlapas

PAGATAVOŠANA: garneles apslaka ar laima sulu un labi apmaisa, lai skābumiņš tiek visām garnelēm. Garneles kārto uz salātu lapām, pasniedz kopā ar avokado, laima daiviņu un čili mērci.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais