Lai labi garšo!
SASTĀVDAĻAS:
tomātu biezzupai:
• 1 sarkanā paprika
• 1 dzeltenā paprika
• 1 sīpols
• 2 burkāni
• ķiploka daiviņa
• 8–10 tomāti
PAGATAVOŠANA: tomātu biezzupa: tomātus blanšē karstā ūdenī 10 minūšu, noņem mizu, sagriež, liek katlā. Visu pārējo sagriež un cep uz lēnas uguns, kad kļūst mīksts un zeltains, liek klāt tomātiem, pievieno 2 glāzes ūdens un vāra, kamēr tomāti izšķīst. Noņem no uguns un sablenderē. Vistas salāti: pusgalviņu ledus salātu, gurķi, apceptu vistas fileju, citrona sulu, piparus un sāli sajauc kopā ar cieto sieru (pēc izvēles) un ananasu. Grauzdiņi ar ķiplokiem: sagriež bageti, sataisa sviestu ar zaļumiem un ķiploku, sāli, smērē uz maizes un liek pagrauzdēties cepeškrāsnī 10 minūšu.