Gardais šokolādes saldējums no trim sastāvdaļām

© pexels.com

Var šķist, ka saldējuma pagatavošana var būt ilgs un sarežģīts darbs, taču tā nav! Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti.

Vajadzēs:

  • 480 ml saldā krējuma;
  • 400 g iebiezināto pienu;
  • 60 g kakao pulvera.

Process:

1. Ar mikseri saputojiet saldo krējumu.

pexels.com

2. Kad saldais krējums saputots, pievienojiet tam klāt iebiezināto pienu un kakao pulveri.

3. Visu ar mikseri sajauciet kopā.

pexels.com

4. Ievietojiet iegūto masu traukā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pārlieciet traukam pāri pārtikas plēvi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Ievietojiet trauku saldētavā.

Atliek vien pagaidīt, kad masa sacietē un saldējums būs gatavs ēšanai!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Ikvienam ir gadījies – atver ledusskapi, bet tur esošās salātu lapas izskatās pavisam skumji. Kraukšķīgā svaiguma vietā tās ir kļuvušas mīkstas, savītušas un nešķiet piemērotas ēšanai. Tomēr nesteidzies tās izmest – ir kāds vienkāršs un pārbaudīts triks, kas ļauj atjaunot to sākotnējo kraukšķīgumu! Viss, kas Tev nepieciešams, ir bļoda ar aukstu ūdeni, ledus un citrona šķēlītes, iesaka “thekitchn”.

Svarīgākais