Receptes

20.nov 2014
Gada tumšākā laika ikdienai vajag vairāk krāsu, vairāk prieka, vairāk azarta un uzdrīkstēšanās. Viens no veidiem, kā to izdarīt – pagatavot gardu, košu, veselīgu ēdienu no kvalitatīviem un dabiskiem pašmāju produktiem. Un pagatavot tā, lai jau no maltītes uzlūkošanas vien pakrūtē iekņudētos un mute būtu siekalu pilna!
14.nov 2014
Šis kēkss būs lieliska alternatīva tik ierastajam rozīņu kēksiņam.
13.nov 2014
Šo gardo siera zupu iespējams pagatavot vien nieka 15 minūtēs.
12.nov 2014
Izrādās, vecās labās "Gotiņas" konfektes var izmantot arī tādos gardumos, kā siera kūka.
10.nov 2014
Šāds šokolādes našķis vislabāk piestāvēs pie kūpošas kafijas tases.
7.nov 2014
Garš­au­gu pan­kū­kas ar kū­pi­nā­tu la­si.
7.nov 2014
Šis vieglais deserts ar rudenīgu noskaņu, piešķirs eleganci jebkuram svētku galdam.
6.nov 2014
Šis ir viegli pagatavojamais ēdiens iepriecinās īstenus kārumniekus.
6.nov 2014
Šī rudenīgi gardā ābolu uzkoda īpaši labi piestāvēs pie kafijas tases.
5.nov 2014
Crème brûlée pagatavošana ir laikietilpīgs process, bet rezultāts ir katras gatavošanai veltītās minūtes vērts.
5.nov 2014
Šis gardais ēdiens būs lieliska alternatīva tik ierastajiem kartupeļu ēdieniem
5.nov 2014
Vieglos un patīkamos Tapicoa plācenīšus var pagatvot gan kā smalku saldo, gan kā vieglu sāļu uzkodu.
4.nov 2014
Sāļais kēksiņš ir garda un viegla uzkoda ar ko var gan priecēt viesus svētkos, gan lutināt mājiniekus ikdienā.
29.okt 2014
Passata ir labs veids, kā ziemai saglabāt tomātus, lai tālāk pagatavotu gan mērci pastai, gan lai uzvārītu krēmzupu vai pievienotu, piemēram, kādam sacepumam. Arī uz maizes kopā ar mocarellas vai aitas fetas sieru tā garšo lieliski.
27.okt 2014
Pikantu ēdienu cienītājiem asais tomātu džems būs īsts kārums
26.okt 2014
Kurš teicis, ka uz tomāta vienmēr jākaisa tikai sāls? Izrādās, tomāts var būt arī gards saldums.
25.okt 2014
Marinēti zaļie tomāti ziemā lieliski papildinās un atsvaidzinās svētku galdu.
24.okt 2014
Aukstos ziemas vakaros garšas kārpiņas varēs palutināt ar šo dārzeņu gardumu
23.okt 2014
Tomātus ierasts baudīt vai nu svaigā veidā vai kā mērci, tomēr, izrādās no tiem iespējams vārīt arī ievārījumu
22.okt 2014
Paši gardākie, paši iecienītākie daudziem ir svaigi tomāti: tikko no tirgus somas vai siltumnīcā noplūkti un pa taisno – uz kārā zoba. Bet kā maksimāli daudzveidīgi pagatavot tomātus krājumiem – tāds, lūk, jautājums rudenī nodarbina ne vienu vien saimnieci.