Pārtikas produkti, kas pasargā organismu no vēža šūnām

© F64

Diemžēl neviens nav pasargāts no vēža šūnu rašanās, jo provocēt to var jebkas. Vēža risku ietekmē iedzimtība, vides apstākļi dzīvesvietā, darba apstākļi. Tajā pašā laikā ikviens var censties, lai nopietnās slimības draudi tiek samazināti līdz minimumam. Jo īpaši to var panākt, izvēloties pareizos pārtikas produktus.

Kā saka pieredzējuši uztura speciālisti, lai mazinātu ļaundabīgo audzēju risku, ir svarīgi, lai uz galda regulāri būtu šie produkti:

1) Tomāti;
2) Sīpoli un ķiploki;
3) Pākšaugi.

Pateicoties antioksidantu savienojumiem, tie novērš vēža attīstību.

Dzīvesstils

Zinātnieki no Ķīnas aptaujāja gandrīz 300 sievietes. Pētnieki analizēja dāmu vēlmes un atklāja, ka viņām vispievilcīgākie ir vīrieši ar ķermeņa masas indeksu (ĶMI) vismaz 23. Augšējā robeža ir 27, raksta sciencedirect.com.

Svarīgākais