© Foto: Depositphotos

Neatkarīgi no tā, cik daudz viņi cenšas, daži cilvēki vienkārši nespēj novaldīt dusmas un neapmierinātību. Daži to izpauž, bojājot noskaņojumu sev un citiem, bet citi pat iesaistās kautiņos un sāk plānot slepkavību!

Cilvēku personības ir balstītas uz viņu zodiakiem, tāpēc vēdiskie astrologi var ļoti analītiski atšķetināt visus ēnu punktus prātā un apziņā, pamatojoties uz divpadsmit zodiaka zīmēm.

Kuras zodiaka zīmes ienākot dzimtā, atnes tumšās karmas puses daļu un kas ir šie ēnu lauki? Vai tos var iemācīties pieradināt, izgaismot un pielāgot? Ļauni vai bīstami - kādi ir šie zodiaki?

Kas ir šis zodiaks, kam svarīga ir mācīšanās uzticēties?

Šis zodiaks ir ūdens zīme, kuru pārvalda Plutons, tam piemīt intensīva kaislība un dziļums. Tomēr viņu tumšā puse slēpjas galējā greizsirdībā un privātīpašnieciskumā. Šī zodiaka intensīvā greizsirdība attiecībās var būt ļoti aizdomīga un uzmācīga, izraisot cīņu par varu un emocionālu satricinājumu. Kas ir šis zodiaks, kam svarīga ir mācīšanās uzticēties?

Skorpions ir tas zodiaks, kam nepieciešams veicināt atklātu saziņu, jo tā var palīdzēt pārvarēt intensīvās emocijas un veidot veselīgākus sakarus. Skorpioni priecājas par savu tumšo mākslinieku reputāciju, jo tas viņiem rada priekšnojautu šarmu. Lai gan Skorpioni augstu vērtē savu privātumu, zodiaka bēdīgā slava viņiem piešķir sava veida maģisku prestižu.

Foto: Depositphotos

Skorpioni ir saistīti ar lielu un dažkārt dzīvībai bīstamu risku nodoties dvēseles pārmaiņām. Ne velti, Skorpiona totems ir Fēnikss, mītisks putns, kas ir Saules emblēma un paceļas no pelniem. Skorpionu attēlo nakts melnums — dvēseles tumšā nakts, par kuru neviens nevar būt pārliecināts, ka kādreiz tā beigsies. Tas pārvalda tās brūces, no kurām, mūsuprāt, nekad neatgūsimies, pirms būsim augšāmcēlušies.

Skorpiona glifs cēlies no ēģiptiešu hieroglifa čūskai, kas nomet ādu, izceļot jaunos slāņus uz virsmas. Skorpiona noslēpums ir saistīts ar šāda veida ekstrēmām pārejām, piemēram, pašu dzīvības un nāves portālu. Šajā ēnainajā apvidū ir pazudušas dvēseles, salauztas dvēseles, vardarbība, izmisums un neizdibināmi traumu pārbaudījumi. Skorpionu instinkti viņus dabiski ved uz šo tumšo psihisko ainavu, kur viņi spēlē galveno lomu. Daži kļūst par lieliskiem dziedniekiem, kuri vēlas un spēj liecināt par neticami ļaunajiem un iznīcinošiem spēkiem un palīdzēt atveseļošanās procesā. Tomēr tumšās puses Skorpioni varētu būt upuri, kuri izmanto savas iedzimtās dāvanas saviem mērķiem.

Foto: Depositphotos

Skorpions ir saistīts ar tumšajām mākslām un kultūras burvestībām sociālajā programmā. Skorpions pārvalda slepenās biedrības, piemēram, masonus, sazvērestības, maldināšanu, korupciju, traumas, psiholoģisko karu, tirāniju un uzraudzību. Tumšā puse Skorpionam ir romantika ar tumšajiem, un viņš apzināti vai neapzināti izmanto to pret citiem.

Manipulācija var nonākt hipnotiskā kontrolē, simbolos un burvestībās, inscenētās vai vienkārši ikdienas darbībā, kas saistīta ar kāda cilvēka prātu.

Skorpions nodarbojas ar pazemes pasauli un ir saistīts ar pamatmateriālu alķīmiju. Tumšā Skorpiona puse ievilina citus atkarības, seksuālās apsēstībās un tumšu darbu midzenī, kur viņu upuris sāk justies ne visai kā viņš pats. Skorpions ir saistīts ar kopīgo enerģijas lauku, īpaši starp diviem intīmiem draugiem vai mīļotājiem. Tādā veidā tumšā puse Skorpions var kalpot kā skolotājs, liekot pielikt gribu un glābt sevi no uzbrukuma. Tāpēc ieteicams meklēt dvēseles spējas izzināt suverenitāti, izsekot tai un meklēt ceļu atpakaļ pie avota.

Kas ir šis zodiaks, kuru pārvalda nemiers?

Foto: Depositphotos

Otrs zodiaks, kuru neieteiktu savai meitai izvēlēties apprecēt, ir uguns zīme, kas saistīta ar piedzīvojumiem un izpēti. Tas sevī var cīnīties ar nemieru un savu apņemšanos. Viņu tumšā puse parādās, baidoties tikt piesietiem, liekot viņiem pastāvīgi meklēt jaunu pieredzi un izvairīties no emocionālas tuvības. Pacietība un atbildības sajūtas audzināšana var palīdzēt šim zodiakam atrast piepildījumu ilgtermiņa saistībās, vienlaikus saglabājot brīvības sajūtu. Kas ir šis zodiaks, kuru pārvalda nemiers?

Ikviens, kuram kādreiz ir bijis draugs vai mīļākais Strēlnieks, zina, ka citkārt tik bezrūpīgajiem, atvērtajiem un draudzīgajiem Strēlniekiem ir dažas sliktas iezīmes. Viņi var būt pamanāmi un aizskaroši skaļi, un, kad viņu prāts ir lidojumā, kā tas parasti ir, viņi var būt smieklīgi neprātīgi. Kluss Strēlnieks ir retums, jo lielākā daļa Strēlnieku ir vokāli. Skumji ir tas, ka tad, kad viņi kļūst dusmīgi, pompozi, lielīgi un pārāk pašpārliecināti, strēlnieka vārdi var trāpīt jums kā bulta un būt tikpat ievainojoši un sāpīgi. Vistoksiskākais Strēlnieka rakstura aspekts ir viņu karstgalvība un ātrais raksturs.

Foto: Depositphotos

Strēlnieka rūdījums uzliesmo visnopietnākās lietās. Kad tas notiek, viņi izmanto vārdus, lai uzbruktu, kas parādās tik ātri un spēcīgi, ka tie ir biedējoši. Strēlnieks var būt arī zinošs cilvēks, kurš neklausīs saprātu un nevienam nepieņems padomu. Kad svētprātīgs Strēlnieks dodas uz kādu no saviem stingrajiem visu zinošiem pārliecību grāvjiem, kas vēsta, ka viņa ceļš ir pareizais ceļš, viņi var stundām ilgi sludināt, sludinot intelektuālu diskursu, kas ir pilns ar ārdīšanos un murgošanu. Viņi pat nepamanīs, ka cilvēku acis, kas viņus klausās, ir aizmiglojušās.

Lielākā daļa Strēlnieku nedomās stāstīt citiem, kā dzīvot savu dzīvi, un viņi mēdz pateikt tieši to, ko domā, nedomājot, kā cita persona to varētu uztvert. Viņi arī uzdos nepatīkamus, mulsinošus un dažreiz aizskarošus jautājumus, un viņu atklātais godīgums var būt aizskarošs un aizskarošs citiem. Strēlnieku savvaļas raksturs bieži nozīmē, ka viņi atsakās pielāgoties ikdienas sociālajām konvencijām un cerībām.

Viņi ir dumpīgi un oriģināli savā domāšanā un uzvedībā, dažkārt liekot tiem šķist dīvainiem, komiskiem vai šokējošiem piemērotākām un ierastākām personām. Strēlnieks var būt fiziski un sociāli neveikls. Šķiet, ka Strēlnieki vienmēr ir savā galvā, runā ar sevi un maz pievērš uzmanību tam, ko citi saka, kur citi dodas vai kas ir viņiem apkārt. Viņiem ir tendence zaudēt saikni ar mirkli.

Daudzu Strēlnieku ikdiena var būt pilnīgs juceklis. Viņu personīgā telpa vienmēr var būt netīra, un viņi reti kaut ko novieto vietā, kur to var viegli atrast.

Tad, kad viņiem kaut ko vajag, viņi izmisīgi meklē, lai radītu vēl lielāku nekārtību - visu laiku kliedz un sauc. Viņu izlaidība nozīmē arī to, ka viņi aizmirst tikšanās vai kavējas, kas citiem var būt nomākta un neērta.

Vēl viena negatīva Strēlnieka īpašība ir tā, ka viņi mēdz būt bezatbildīgi un uz sevi vērsti, impulsīvi un nepacietīgi, un viņiem trūkst pašdisciplīnas. Viņi ātri izvairās no nepatīkamām situācijām un pienākumiem. Ir zināms arī, ka viņi pamet darbu, ja uzrodas kaut kas labāks vai jautrāks. Tas viss noved pie tā, ka daži cilvēki tos uzskata par neuzticamiem. Iespējams, vissvarīgākā lieta, kas jāatceras, kad Strēlnieks zaudē savaldību, ir saglabāt mieru, neliet eļļu ugunī un dot viņam laiku, lai iztīrītu galvu, pirms notiek diskusija. Ja viņi uz tevi ir dusmīgi, neaizstāvi un neaizbildinies par to, ko esi izdarījis. Atvainojiet un atkāpieties. Dodiet viņiem vietu un laiku nomierināties.

Ja viņi ir dusmīgi uz kaut ko vai kādu citu, esiet atbalstošs un līdzjūtīgs, bet ļaujiet viņiem paust savas dusmas, pēc tam dodiet viņiem vietu un laiku, lai atvēsinātos.

Labākais veids, kā tikt galā ar Strēlnieka ik pa laikam mežonīgo, uzburto, neuzmanīgo un mutīgo raksturu, ir saglabāt humora izjūtu. Jo, godīgi sakot, tikai laiks, briedums un dažas negatīvas pieredzes, visticamāk, liks Strēlniekam veltīt brīdi, lai apsvērtu savu vārdu un darbību sekas.

Kas ir šis aukstais zodiaks un kāpēc tas ir auksts?

Foto: Depositphotos

Un trešais zodiaks, kas ir rūpīgi jāizvērtē, pirms tiek pieņems jaunas dzimtas karmas lokā ir zemes zīme, kuru pārvalda Saturns. Tas iemieso ambīcijas, disciplīnu un apņēmību. Tomēr viņu tumšā puse izpaužas viņu nežēlīgajā tiekšanās pēc panākumiem. Viņi var kļūt pārāk koncentrēti uz saviem mērķiem, atstājot novārtā personiskās attiecības un upurējot savu labklājību. Tiekšanās pēc veselīga darba un privātās dzīves līdzsvara un līdzjūtības praktizēšana pret sevi un citiem ir ļoti svarīga, lai šis zodiaks izvairītos no izdegšanas. Kas ir šis aukstais zodiaks un kāpēc tas ir auksts?

Tāpēc, ka tas piedzimst aukstā gadalaikā. Un tas ir Mežāzis. Vai zinājāt, ka gadalaiks, kurā piedzimsiet, var ietekmēt jūsu personību? Mežāži piedzimst tieši aukstajā gada daļā, tāpēc ir loģiski, ka tie kļūst nedaudz vēsāki. Mežāžiem ir labi, ja tie šķiet nepieejami.

Mežāži vēlas, lai jūs viņus redzētu kā stabilus un autoritatīvus, tāpēc viņi nebūs tie, kas vēlas raudāt vēlu vakarā. Viņi ir pesimistiski noskaņoti.

Mežāzis ir Zemes zīme, kas nozīmē, ka viņi ir piezemēti. Un dažreiz tas nav labi. Mežāzim ir strups un praktisks raksturs, kas padara viņus par pesimistiem sirdī, un šķietami padara negatīvus un aukstus. Viņiem ir alerģija pret neaizsargātību. Mežāžiem nepatīk parādīt savu emocionālo pusi, jo viņi uzskata, ka šāda veida izpausme ir vājuma pazīme. Viņi mēdz būvēt sienas, lai nepieļautu cilvēkus, kas var likt jums justies tā, it kā jūs viņus īsti nezinātu. Viņi var sazināties rupji.

Foto: Depositphotos

Mežāzis netaisās dauzīties. Dažreiz viņi būs pārāk saprātīgi vai izteikt īpaši tumšus jokus. Brutāls godīgums un sarkasms var likt Mežāžiem šķist neparastākiem, nekā viņi patiesībā ir, tāpēc neuztveriet to personīgi. Mežāzis ir debesu auns, dzīvnieks, kas pazīstams kā diezgan intensīvs. Nav nekas neparasts, ka Mežāzis domā, ka zina visu, un tas nozīmē, ka viņš vēlas aizstāvēt savu viedokli.

Mežāži šķiet intensīvi sava iedzimtā spēka dēļ. Mežāža intensitātes labā puse ir tā, ka viņi spēj visu redzēt līdz galam. Viņu apņēmība padara viņus par uzticamu draugu un spēcīgu darba draugu, taču viņu spītība un intensitāte nav piemērota visiem. Mēdz teikt, ka Mežāži zina, kā manipulēt ar citiem cilvēkiem, lai iegūtu to, ko viņi vēlas, taču viņi bieži ir intraverti! Tāpēc Mežāzi tik ļoti piesaista neatkarīgi radošie hobiji. Mežāži ir uzmanīgi, kā pavada savu laiku. Viņi ir ļoti saprātīga zīme.

Pat radošos centienos viņiem patīk lietas, kurām ir praktisks mērķis. Tāpēc viņiem patīk strādāt ar amatniecību, kas atvieglo dzīvi, vai spēlēt solo sporta veidus, lai uzturētu formu.

Mežāzi pārvalda Saturns. Katru zodiaka zīmi pārvalda debess ķermenis. Saturns nozīmē kontroli un bailes, kas ir divas lielas tēmas kontroles apsēstajiem Mežāžiem. Viņiem ir cinisks skatījums. Šķiet, ka Mežāži vienmēr ir noraizējušies par kolektīvo nolemtību. Viņi ir ambiciozi, jo vēlas par katru cenu novērst neveiksmes, taču dažreiz viņi ir tik reālistiski, ka kļūst pesimistiski par visu. Šī ciniskā, sarkastiskā perspektīva ļauj Mežāzim viegli noliekties savā tumšajā pusē. Viņi pārāk daudz koncentrējas uz materiālajiem panākumiem.

Kad viņi pārāk koncentrējas uz panākumiem un izdzīvošanu, viņi var izrādīties nomācoši. Tāpēc Mežāžiem ir ļoti svarīgi pabarot savu dvēseli ar ceļojumiem, vingrinājumiem un labiem draugiem. Kāpēc Mežāzi ir tik grūti mīlēt? Viņi neizpauž savas emocijas. Nejautā savam Mežāzim: "Par ko tu šobrīd domā?" Tu atsitīsies pret sienu. Mežāzis nevēlas dalīties savās jūtās. Tomēr viņi ir ļoti godīgi un kritiski, tāpēc, ja viņiem ir problēmas ar jums, viņi jums paziņos. Protams, viņi, iespējams, to izteiks rupjā veidā, kas var aizskart jūsu jūtas. Viņiem nepatīk risks.

Foto: Depositphotos

Ja jūs meklējat romantisku romantiku ar lielu spontanitāti, Mežāzis jums to nedos. Mežāzis nav tāds cilvēks, kurš riskētu ar visu mīlestības dēļ. Viņi ir praktiski un efektīvi visos jautājumos, tādēļ, ja jūs abi nederat, Mežāzis nebaidās to pamest. Viņi zina, kā manipulēt ar situācijām. Mežāži bieži ir intraverti, un viņi mierīgi pierakstīs cilvēkus un situācijas. Viņi alkst spēka, jo tas sniedz drošību, tāpēc, ja esat Mežāzis, uzmanieties! Pateicoties viņu stratēģijas un loģikas prasmēm, viņi nav augstāki par alianses veidošanu un pat manipulācijām ar cilvēkiem, lai iegūtu to, ko viņi vēlas.

Viņi paliek pie tā, kas ir pierādīts. Viņiem patīk struktūra, rutīna, vienveidība un noteikumi. Tas nozīmē, ka viņi parasti gūst panākumus neatkarīgi no tā, ko viņi dara, kas viņiem dod lielu spēku, īpaši darbā. Viņi veido nevainojamu reputāciju.

Mežāži vēlas, lai jūs viņus uztvertu kā veiksmīgus. Viņi rūpīgi rūpējas par prestiža, statusa un spēka reputāciju, kas palīdz viņiem novirzīt savu intensitāti reālā varā.

Jā, Mežāži var būt nedaudz tumši, noskaņoti un grūti saprotami. Taču viņu apņēmība, spēks un spēks padara viņus par ieguvumiem kā draugus, partnerus un kolēģus. Ja jums izdosies iegūt Mežāža uzticību, jūs izbaudīsiet viņu pastāvīgo atbalstu visu mūžu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv