Gardums, kas apvieno auzu cepumu maigumu, baltās šokolādes saldumu un kraukšķīgo "Oreo" tekstūru. Ar recepti dalās “BBC Food”.
Šie cepumi ir vienkārši, ātri un ideāli piemēroti brīvdienu pēcpusdienām vai kārdinošam našķim pie kafijas. Auzu pārslas piešķir patīkamu struktūru, bet baltā šokolāde un "Oreo" gabaliņi uzliek punktu uz “i”.

Sagatavo pamatu
Bļodā saputo mīksto sviestu ar cukuru līdz krēmīgai, gaišai masai. Iemaisa olu un vaniļas ekstraktu.
Pievieno sausās sastāvdaļas
Atsevišķi sajauc miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, sodu un šķipsniņu sāls. Ieber to sviesta un olu maisījumā, samaisa, līdz veidojas mīkla.
Pievieno šokolādi un daļu "Oreo"
Sasmalcina 6-7 "Oreo" cepumus - ne pulverī, bet lielākos gabalos. Pievieno mīklai kopā ar baltās šokolādes gabaliņiem. Ļoti viegli iecilā.
Formē cepumus
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C (bez ventilatora). Izveido mīklas piciņas, liek uz pannas ar cepamo papīru un nedaudz saplacina.
Dekors
Atlikušos "Oreo" salauž gabaliņos un uzspiež katra cepuma virspusē - tas piešķirs kraukšķīgu virskārtu un izskatās ļoti kārdinoši.
Cep
Cep 10-12 minūtes, līdz maliņas viegli zeltainas.
Viducis var šķist nedaudz mīksts - tas sacietēs, cepumiem atdziestot.
Baltās šokolādes auzu cepumi ar "Oreo" ir nekļūdīgs kombinācijas trāpījums - nedaudz kraukšķīgi, saldi un gana eleganti, lai tos pasniegtu gan ballītē, gan vienkārši ģimenei brīvdienu pēcpusdienā.