Kūka pieaugušajiem. Ja ir plāns ar to cienāt bērnus, tad ruma vietā plūmju mērcēšanai var izmantot plūmju sulu vai pat vienkārši karstu ūdeni
Noliek malā 7 Oreo cepumus. Pārējiem atdala vienu pusīti no otras, nokasa krēmu un ieliek to bļodiņā. Pašus cepumus sadrupina, sajauc ar sviestu un izklāj kūkas formas apakšā. Kūkas formu ar cepumu apakšiņu ieliek ledusskapī.
Plūmes ieliek krūzē un uzlej tām rumu.
Aptuveni pēc stundas var sākt gatavot krēmu. Citā krūzē vai bļodā ieber želatīnu un uzlej tam aukstu ūdeni. Rumā izmērcētās plūmes sablenderē.
400 g saldo krējumu saputo ar Mascarpones sieru, cukuru un no Oreo cepumiem nokasīto pildījumu. Ūdens peldē izkausē želatīnu un to iemaisa krēma masā.
Gatavo krēmu sadala uz pusēm un vienu no daļām - vēl uz pusēm. Kopā iznāks trīs daļas - viena liela un divas mazas. Vienu mazo daļu samaisa ar sablederētām plūmēm. Izņem no ledusskapja kūkas formu ar sacietējušo pamatnīti. Uz tās uzsmērē plūmju krēmu. 3 Oreo cepumus salauž gabaliņos un iemaisa lielakajā daļā krēma. Tad to uzklāj kūkai virs plūmju krēma. Kūku ieliek ledusskapī.
Gatavo šokolādes glazūru. Katliņā uzkarsē 100 g saldo krējumu, un to karstu uzlej gabaliņos salauztai šokolādei. Saldo krējumu maisa, kamēr visi šokolādes gabaliņi izkusuši. Izņem no ledusskapja kūku, noņem kūkas formas sānus un aplej kūku ar šokolādes glazūru. Atlikušos 4 Oreo cepumus pārgriež uz pusēm un tos izmanto dekorēšanai. Kūku atkal uz brīdi ieliek ledusskapī. Pēc tam atlikušo krēmu iepilda konditorejas maisiņā un ar to veido rotājumus uz kūkas.
Kūku līdz ēšanai uzglabā ledusskapī.