Kad dienas kļūst īsākas un gaiss – rudens toņos piesātināts, ir īstais brīdis pagatavot ko sildošu. Taču ne vienmēr ir laiks stāvēt virtuvē un variēt ar desmit dažādām sastāvdaļām. Šī rudens zupa pierāda, ka siltums, garša un labsajūta var slēpties pavisam vienkāršā receptē – tikai trīs produkti, un maltīte gatava! Ar recepti dalās “thekitchn.com”.
Trīs sastāvdaļas, kas dara brīnumus
Pagatavošana
Nomizo un sagriez ķirbi un burkānus nelielos gabalos. Liec tos katlā, pārlej ar ūdeni un vāri līdz mīksti. Tad pievieno kokosriekstu pienu, nedaudz sāls un blendē līdz krēmīgai konsistencei.
Ja vēlies - vari pievienot šķipsniņu karija vai ingvera pulvera papildu siltumam.
Vairāk recepšu lasiet šeit.
Kāpēc šī zupa ir ideāla
Tā ir gan sildoša, gan viegla, piemērota veģetāriešiem un arī aizņemtām darbdienām. Krēmzupa lieliski garšos, pasniegta karsta kopā ar grauzdētu maizi un zaļumiem.
Mazs iedvesmas bonuss
Lai zupai piešķirtu raksturu, pasniedz to kopā ar apgrauzdētām ķirbju sēklām vai grauzdētiem riekstiem - tas piešķirs papildu tekstūru, garšu un smaržu, kā arī vērtīgas uzturvielas.
Izmēģiniet arī krēmīgo avokado zupu ar kokosriekstu pienu.