Ideāla zupa rudenim no trim sastāvdaļām

© unsplash.com

Kad dienas kļūst īsākas un gaiss – rudens toņos piesātināts, ir īstais brīdis pagatavot ko sildošu. Taču ne vienmēr ir laiks stāvēt virtuvē un variēt ar desmit dažādām sastāvdaļām. Šī rudens zupa pierāda, ka siltums, garša un labsajūta var slēpties pavisam vienkāršā receptē – tikai trīs produkti, un maltīte gatava! Ar recepti dalās “thekitchn.com”.

Trīs sastāvdaļas, kas dara brīnumus

  • Ķirbis - rudens karalis, kas piešķir zupai saldenu, zīdainu garšu un daudz beta karotīna, kas stiprina imunitāti un uzlabo ādas toni.
  • Burkāns - piešķir krāsu, tekstūru un dabisku saldumu.
  • Kokosriekstu piens - rada maigu, krēmīgu struktūru un piešķir vieglu eksotisku niansi.

Pagatavošana

Nomizo un sagriez ķirbi un burkānus nelielos gabalos. Liec tos katlā, pārlej ar ūdeni un vāri līdz mīksti. Tad pievieno kokosriekstu pienu, nedaudz sāls un blendē līdz krēmīgai konsistencei.

Ja vēlies - vari pievienot šķipsniņu karija vai ingvera pulvera papildu siltumam.

Vairāk recepšu lasiet šeit.

unsplash.com

Kāpēc šī zupa ir ideāla

Tā ir gan sildoša, gan viegla, piemērota veģetāriešiem un arī aizņemtām darbdienām. Krēmzupa lieliski garšos, pasniegta karsta kopā ar grauzdētu maizi un zaļumiem.

Mazs iedvesmas bonuss

Lai zupai piešķirtu raksturu, pasniedz to kopā ar apgrauzdētām ķirbju sēklām vai grauzdētiem riekstiem - tas piešķirs papildu tekstūru, garšu un smaržu, kā arī vērtīgas uzturvielas.

Izmēģiniet arī krēmīgo avokado zupu ar kokosriekstu pienu.