Kārojat kaut ko saldu bez vainas apziņas?
Ar jaunu diētai draudzīgu saldumu recepti, kas ļauj saldumus ēst bez vainas apziņas un atbalstīt veselīgu uzturu, dalās ēdienu blogere Katerina Procišina.
SASTĀVDAĻAS:
200 g dateles
200 g rieksti (lazdu rieksti, mandeles, pekanrieksti)
1 tējk. medus
vaniļa un kanēlis (pēc izvēles)
150 g tumšā šokolāde
PAGATAVOŠANA
Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot šokolādi. Pēc tam ar rokām veido no maisījuma vēlamā izmēra bumbiņas.
Ievieto tās saldētavā uz 10-15 minūtēm.
Uzliek katliņu uz vidējas uguns un uzvāra ūdeni. Bļodā ieliek šokolādi un uzliek to virs katla.
Šokolādei vajadzētu vienmērīgi izkust, pēc tam pievieno tējkaroti eļļas. Apviļā konfektes šokolādē un pārkaisa ar riekstiem.
Uz 5 minūtēm tās ievieto saldētavā, lai tās sacietētu.
Vairāk recepšu lasiet šeit.
View this post on Instagram