13 kultūras pasākumi līdz 1. novembrim, apmeklējami bez maksas

2.lapa

Videoklipu festivāls

Foto: publicitātes

Piektdien, 1. novembrī, no plkst. 19.00 RTU studentu pilsētiņā Ķīpsalā, Rīgā notiks IV Netradicionāli - tradicionālais videoklipu festivāls “ŠEKSPĪRA VAROŅI citāti MŪSDIENĀS”.

Festivāls dzima pandēmijas laikā no Starptautiskā Universitāšu teātru festivāla “Divi maija vakari”, ko organizēja Jelgavas Studentu teātris. Tas apliecina radošo spēju mainīties un paskatīties uz notiekošo no citāda skatu punkta nekā ierasts.

Pirmais videoklipu festivāls notika 2021. gada 23. jūlijā Jelgavā, otrais - Jūrmalā 2022.gada 5. augustā un festivāla “Grand Prix” ieguvēji rīkoja trešo festivālu atkal Jelgavā.

Savukārt ceturto festivālu rīko 2023. gada “Grand Prix” ieguvējs - RTU studentu teātris “Spēle” un tā mākslinieciskā vadītāja, aktrise un režisore Raimonda Vazdika (attēlā kopā ar visiem nominantiem).

Laikā, kad esam piekusuši no teksta “kvalitātes” jeb nekvalitātes un tā daudzuma, viņa aicina festivāla dalībniekus arī šogad būt radošiem un pievērsties klasikai kā stabilitātes un vērtību kodolam.

Iespējams, ir vērts pievērsties domām, kas dzīvo gadsimtiem ilgi…
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Daži cilvēki uzskata, ka kristāliem, piemēram, kvarcam un obsidiānam, katram var būt īpašas ārstnieciskas īpašības, kas nāk par labu prātam, ķermenim un dvēselei.

Svarīgākais