13 kultūras pasākumi līdz 1. novembrim, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt: izstādes, koncerti, muzikālas sarunas, tikšanās ar dzejnieci, somugru dienas un videoklipu festivāls.

Kristas Annas Belševicas trešā grāmata

Foto: publicitātes

Otrdien, 29. oktobrī, plkst. 17.00 izdevniecības “Zvaigzne ABC” viesistabā (Valdemāra ielā 6, Rīgā, ieeja caur grāmatnīcu) notiks Kristas Annas Belševicas trešās grāmatas - dzejas krājuma “manifestācijas” - atklāšanas pēcpusdiena.

“Man aizvien ir licies, ka tāda talanta īsti nemaz nav, un katrs mākslas darbs ir tikai liela darba un dažādu iedvesmas avotu kopsumma.

Visa kādreiz redzētā, satiktā un sajustā atspoguļojums. Es nevarētu runāt par sevi kā par mākslinieci, visticamāk, pat ne kā par cilvēku, ja man apkārt nebūtu to, kas mācījuši, atbalstījuši, iedvesmojuši,” saka dzejniece, rakstniece, kritiķe, redaktore un tulkotāja Krista Anna Belševica (attēlā).

“Svinot manas trešās grāmatas atklāšanu, es gribētu jūs ar dažiem no šiem man tik ļoti īpašajiem cilvēkiem iepazīstināt.”

Publicitātes foto

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

“D vitamīns ir taukos šķīstošs vitamīns, kam ir vairākas svarīgas lomas organismā. Šī uzturviela ir īpaši svarīga imūnsistēmas veselībai, liekot daudziem cilvēkiem domāt, vai D vitamīna papildināšana var palīdzēt samazināt risku saslimt ar jauno koronavīrusu, kas izraisa COVID-19,” raksta healthline.com.

Svarīgākais